Κυριακή 10 Απριλίου 2016

ΝΕΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΟΚ-ΕΧΟΥΝ ΚΛΑΠΕΙ ΑΠΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ Ή ΒΟΜΒΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ...

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΚΛΗΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
ΚΤΗΝΗ, ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ και δυτικοί συνεργοί τους.
Οργάνωσαν την γενοκτονία στην Συρία για να μετατρέψουν τους ανθρώπους σε φτηνό κρέας. Όπως ακριβως στον Πόντο και την Ιωνία.


Εδώ και χρόνια φωνάζουμε ότι υπάρχει επίσημη καταγγελία στον ΟΗΕ για 18000 παιδιά από την Συρία που σφαγιάστηκαν σε τουρκικά νοσοκομεία για να τους πάρουν τα όργανα. (ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΤΗΝΗ! 18.000 παιδιά από την Συρία, σφάχτηκαν για εμπόριο οργάνων στην Τουρκία! Στον ΟΗΕ η αποκάλυψη, σιωπή από τα ΜΜ»Ε». (βίντεο)
Και τα δυτικά κτήνη αναμασούν το παραμύθι οτι η γενοκτονία ειναι επανάσταση κατά του Άσαντ»! 
Η φωτογραφία – ντοκουμέντο από αναγνώστη με το σημείωμα:
«Μικρός Σύριος που βρέθηκε στα σκουπίδια της Τουρκίας. Η μεγάλη τομή δείχνει πως πάρθηκαν τα όργανά του γιά να γίνουν εμπόρευμα μαυραγορίτικο για έναν  δυτικό. Τί τον θέλουμε λοιπόν τον κόσμο τους καί το κωλοευρώ-μάρκο τους. Για πόσο μπορούμε να συνεχίζουμε με τα κομματικά γυαλιά συσκότισης που φοράμε όλοι να συμμετέχουμε στόν κόσμο τους; Άν ήταν το δικό μας παιδί θα γινόμασταν φανατικοί τρομοκράτες της νέας τάξης πραγμάτων;
Που είναι οι αρχές, η ηθική , οι αξίες , η αλληλεγγύη, η αγάπη καί ευαισθησία πού διέκρινε τό Έθνος μας; Ναί το Έθνος μας, γιατί η λέξη Έθνος μας περιλαμβάνει όλους τους Έλληνες. Λαό και εξουσία. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ?

ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ,ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ,ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ.

ΠΗΓΗ....https://olympia.gr/2015/09/06

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.