Σάββατο 16 Απριλίου 2016

ΘΕΡΕΤΡΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΤΟ ΠΑΣΧΑ...ΠΑΡΟΛΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ....

ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ,
ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ

ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

ΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΘΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ....ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ!!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ.......

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΤΗΝ   ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ 1912 ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ  ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΒΡΙΖΑΝ ΧΥΔΑΙΑ,ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΙΣΤΗΚΕ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ.......
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ....


ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΒΓΗΚΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΣΙΤΙΣΕΙ..

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ,ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ........


Γνωρίζω με απόλυτη σιγουριά ότι ανταλλάξαμε την αξιολόγηση με το προσφυγικό - μεταναστευτικό. Μας είπαν οι εταίροι μας να κρατήσουμε τους πρόσφυγες και τους μετανάστες στην Ελλάδα κι αυτοί θα κάνουν τα στραβά μάτια στην αξιολόγηση, επειδή θα κρατήσουμε το βάρος των εξαθλιωμένων συνανθρώπων μας.
Τόσο πολύ καίει τους Ευρωπαίους και ιδιαίτερα την κ. Μέρκελ το προσφυγικό πρόβλημα που για να πετύχει να γίνει η Ελλάδα "αποθήκη ψυχών" ανέτρεψε τη θέση της και τώρα θέλει να διώξει το ΔΝΤ από το πρόγραμμα.
Κι εμείς δεχτήκαμε την ευρωπαϊκή πρόταση στο παρασκήνιο βέβαια και οι πρόσφυγες - μετανάστες και παράνομοι μετανάστες να αγκυροβολήσουν στην χώρα μας για να μαλακώσουν οι δανειστές και να κερδίσουμε μία εφήμερη αξιολόγηση. Θα κρατήσουμε στην Ελλάδα πάνω από ένα εκατομμύριο.
Αυτά που λένε για 50.000 είναι λόγια του αέρα. Ήδη, ανακοίνωσαν -όπως σας γράψαμε προ ημερών με έγγραφο - ντοκουμέντο - ότι κάνουν διαγωνισμό (του ΓΕΝ) για 1.700.000 μερίδες σίτισης ημερησίως. Αυτό θα πει ότι θα σιτίζουμε από τις 5/5/2016 850.000 άτομα ημερησίως. Κερδίσαμε, όπως διαφαίνεται, εφήμερη αξιολόγηση, λύνουμε αυτομάτως το μεγάλο πρόβλημα των Ευρωπαίων, κερδίζει πολιτικό χρόνο ο ΣΥΡΙΖΑ και χάνουμε τη χώρα μας.
Και μη χειρότερα - αν υπάρχει χειρότερα.

ΠΗΓΗ...http://www.spirospero.gr/index.php/ta-karfia-tou-spirou/180921-ena-ekatommyrio-prosfyges-kai-metanastes-stin-ellada-gia-na-kerdisoume-efimeri-aksiologisi

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ,ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ...ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ,ΕΝΩ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ..

ΣΕ ΘΕΡΕΤΡΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΛΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ.
ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΑΝ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ,'H TO ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΩΝ.

ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ,ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ,
 ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ!!!

ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΕΤΟΙΑΣ ΚΡΙΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ 2 ΜΕ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΡΕΤΡΟ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ.


ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ  ΤΙ ΘΑ ΛΕΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΥΡΙΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΕΝΑΖΕΙ,ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ,ΘΕΡΕΤΡΑ ΚΛΠ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ..
ΤΑ ΜΕΝΟΥ ΜΕ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΑΡΝΙΑ ΓΑΡΙΔΟΥΛΕΣ ΜΕ 2-3 ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΛΕΙΨΟΥΝ!!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΜΗΔΕΝ!!!!!

ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ,ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ,Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ,ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΦΙΛΟ,ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ,ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΚΛAIΓΕ
ΕΦΘΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ  ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΛΕΩΝ,ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟΤΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΕ....

ΗΔΗ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ....

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΗΣΥΧΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.....ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ
---------=========================================================================

ΚΥΡΙΟΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ,

ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΡΘΡΟ,
ΓΙΑΤΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΞΕΙ.......ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ?

ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ.....
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ  ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ............



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.