Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΑΙΔΙΑ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟΣ

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΒΙΤΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ,ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΒΙΤΑΛΗ


ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ,ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ,ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΕΤΕ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥΣ..ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ,ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ.

ΟΣΟΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ..

ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΣΟ ΕΣΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΕ...
ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ,ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΕΙ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΛΙΓΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ,ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ.

Ο ΘΕΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ...ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΔΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ,ΣΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΖΩΗ,ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ?

ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ...



Ο ΘΕΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ.

--ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΛΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΕΚΤΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ---ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ...

ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΨΥΧΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ,ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΣΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ,ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΑΜΑΤΑ ΑΓΙΩΝ,

ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ,ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΑΜΑΤΑ  ΣΕ ΑΓΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΣΙΤΕΥΣΕ Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ..
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΔΙΚΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ...


ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΙΣΜΟ ,ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ,ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΙΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΥΛΟΥ,ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΒΑΣΗ......ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ..

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ....

ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ,ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΑΘΡΗΣΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ  ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ..

ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΔΙΚΕΙ Ο ΘΕΟΣ!!

ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΚΑΤΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΣ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ ,ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΑΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΕΣ....

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ http://www.vimaorthodoxias.gr/
«Δίχως την Ορθοδοξία δεν κάνουμε τίποτα. Να μην είμαστε προδότες στο θρησκεία μας, την πίστη μας». 
Από το κρεβάτι του πόνου όπου βρίσκεται, στο κελλί του, δίπλα ακριβώς από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στη Καμάριζα Λαυρίου Αττικής, ο Γέροντας μιλά με τη δύναμη της καρδιάς. Τα λόγια του βγαίνουν τόσο δυνατά και πρέπει να γίνουν βίωμα για όλους μας.
Ο Γέροντας Νεκτάριος λέει χαρακτηριστικά:
«Πρέπει όλοι μας να διαδίδουμε την Ορθοδοξία. Δίχως την Ορθοδοξία δεν κάνουμε τίποτα. Να μην είμαστε προδότες στο θρησκεία μας, την πίστη μας. Ο Αγιος Νεκτάριος είναι το παράδειγμα σε όλο τον κόσμο, πρέπει να τον μιμηθούμε. Η αγάπη είναι μεγάλο πράγμα. Ο Θεός δε διώχνει κανέναν. Η Παναγία μας μεσιτεύει προς τον Θεό. Είναι στο πλευρό μας και μας καθοδηγεί. Εμείς όμως δεν τους αγαπάμε πραγματικά, το Θεό μας, την παναγία τους Αγίους μας. Στη πραγματικότητα δεν κάνουμε τίποτα. Χρειάζεται υπομονή και προσευχή.

Κι εγώ πολλές φορές έχω φτάσει στο τέλος της ζωής μου, αλλά όμως με γυρίζει πίσω ο Θεός. Για ποιο λόγο άραγε; Να μετανοήσω; Από το κρεβάτι που βρίσκομαι θέλω να στηρίξω τα αδέλφια μου. Εχουμε ανάγκη να στηριχθούμε από το Θεό, από τον Χριστό μας και την Παναγία. Η Παναγία μας αγρυπνεί για την Ελλάδα μας και όλα τα έθνη. Όταν θελήσουμε να το κάνουμε θα έχουμε τη βασιλεία του Θεού.
Ολοι οι άνθρωποι έχουμε τα ελαττώματά μας. Δε μας διώχνει ο Χριστός από κοντά του. Ελάτε όλοι μαζί να παρακαλέσουμε τη μεσίτρια του κόσμου, τη Βασίλισσα τον Ουρανών, να μας βοηθήσει στις δύσκολες στιγμές της ζωής μας.
Όπως έλεγε ο Απόστολος Παύλος: «Γρηγορείτε και προσεύχεστε. Επισκέπτεστε τους ασθενείς».
Δεν ξέρω πότε θα με πάρει ο Κύριος αλλά αφήνω την ευχή της ιερωσύνης μου ούτως ώστε να μας δώσει το θείο φωτισμό με τα ουράνια μεγαλεία. Η Χάρις του Θεού να είναι κοντά σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.