Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

ΜΟΙΡΑΙΟ ΕΤΟΣ ΤΟ 2017 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΤο 1701 ένας καλόγερος που ζούσε στην Γερμανία είχε γράψει κάποιες προφητείες οι όποιες ανακαλύφθηκαν (?) σχεδόν έναν αιώνα μετά στην Κολωνία από τον Theodor Beykirch το 1849 ο οποίος και τις εξέδωσε. Το εκπληκτικό με αυτές τις προφητείες είναι ότι περιγραφούνε πριν από τρεις αιώνες ακριβώς την σημερινή κατάσταση στην οποία ζει ο σημερινός άνθρωπος.


Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι οι άνθρωποι θα απομακρυνθούν τελείως από την θρησκεία, ό,τι θεωρείτο διαστροφή της φύσεως του ανθρώπου θα νομιμοποιηθεί και θα επιβάλλεται στην εκπαίδευση των μικρών μαθητών. Η οικογένεια σαν θεσμός θα διαλυθεί και όπως αναφέρει και η Βίβλος, ο πατέρας θα στραφεί εναντίον του γιου, ο αδελφός εναντίον του αδελφού και η μάνα εναντίον της κόρης.

Το ενδιαφέρον στις προφητείες του καλόγερου, αν και παπικός, προφήτευε ότι οι παπικοί θα ξεφύγουν τελείως από τον χριστιανισμό, θα υπηρετούν περισσότερο τον διάβολο από τον Χριστό και ο ίδιος ο Πάπας της Ρώμης θα είναι μια ενσάρκωση του διαβόλου.

Αλλά το πιο αξιοσημείωτο σε όλα αυτά είναι ότι δίνει και χρονικό προσδιορισμό που θα γίνουν.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι, το μήνα Μάιο το 2017 ένας παγκόσμιος πόλεμος θα πλησιάσει σαν καταιγίδα πάνω από τον πλανήτη.

Τον Ιούνιο σιδερόφρακτες μεραρχίες του πολέμου και χιλιάδες ένοπλοι με την σκανδάλη στο δάχτυλο θα είναι στα σύνορα έτοιμοι να χιμήξουν στον αντίπαλο.

Τα παιδιά θα αποχαιρετούν τις μάνες και οι άντρες τις γυναίκες για να πάνε στο στρατό να πολεμήσουν.

Τον Αύγουστο μήνα είδα τα τύμπανα του πολέμου θα χτυπούν από άκρο ης άκρο.

Και φτάνουμε στο Σεπτέμβριο και στον Οκτώβριο όπου ποτάμια από αίμα θα ξεχύνονται παντού, φωνές σπαρακτικές θα ακούγονται από όλες τις πλευρές και η κόλαση δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτόν τον κόσμο.


Βρισκόμαστε τώρα στις αρχές του 2017, όπου στρατεύματα αμερικανικά προωθούνται από την Γερμανία προς τα σύνορα με την Ρωσία. Σμήνη από αμερικανικά επιθετικά αμερικανικά ελικόπτερα Apache, Μαύρο Γεράκι (Black Hawk) και Σινούκ(Chinook) προωθούνται στην Λετονία στα σύνορα με την Ρωσία. Από την άλλη πλευρά, η ρωσική αρκούδα τρίζει τα δόντια της και δείχνει ότι είναι αποφασισμένη και κάθε ενδεχόμενο. Όλα δείχνουν ότι προετοιμάζεται για κάτι πολύ μεγάλο.

ΠΗΓΗ.........http://rotisserieshoemaker.blogspot.gr/2017/03/2017.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.