Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ-ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ


ΑΠΟ Manolis Prasinos
Η κρίση προ των πυλών..τελευταίες πληροφορίες από ανώτατο Ρώσο στρατιωτικό αναλυτή..γέμισε με ιπτάμενα τάνκερ η Μέση Ανατολή και η Αφρική..τι σημαίνει αυτό;Ετοιμάζονται για βομβαρδισμούς χωρίς τέλος,επαναλαμβανόμενους,χωρίς να σταματήσουν μέχρι να κορεστεί η ρωσική αεράμυνα στην Συρία!!!
Σε αντίποινα η Ρωσία έχει κινητοποιήσει απίστευτες δυνάμεις και ετοιμάζεται για εισβολή-απελευθέρωση της Αλάσκας,εκτός του οδοστρωτήρα που έχει έτοιμο για την ανατολική Ευρώπη..
Ήδη σε κόκκινο συναγερμό έχει τεθεί και η ανατολική στρατιωτική περιφέρεια..οι πληροφορίες έρχονται απ'καθόλα έγκυρη πηγή,η οποία απηχεί τις απόψεις του Κρεμλίνου..ήδη στην αφρική όλες οι αμερικανικές βάσεις καθώς και αυτές των χωρών του περσικού κόλπου,βρίσκονται σε οργασμό δραστηριοτήτων..ιπτάμενα τάνκερ και ραντάρ,απ όλες τις νατοικές χώρες βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή που αναφέρουμε.



ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ  ΕΣΚΑΣΕ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΕΥΛΑΒΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ 5 ΕΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ..
(ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ)
Ηλια γεια σου.
Ακου....

Κατω στην Ελλαδα ειχα συνομιλειες με Ανθρωπο....
Λοιπον....
Το Σπαθι ΒΓΗΚΕ!!!!
Σημερα το ειπε και Γερων Ασκητης!!!
Μου αποκαλυφθηκε προ δυο εβδομαδων!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΖΩΝΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ!!!

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 20  ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ!!!!ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ ΕΝ ΖΩΗ!!!!


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΖΩΝΑ!!!
ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ ΓΙΑΤΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΕΚΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΒΓΗΚΕ!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.