Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Διάψευση ανακριβών αναρτήσεων


Σχετικά με ανακριβείς αναρτήσεις διαφόρων ιστολογίων  (16.09.2016) που παρουσιάζουν τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Μόρφου  κ. Νεόφυτο να έχει δηλώσει περί επικείμενου μεγάλου σεισμού σε Πάτρα, Αθήνα και Κωνσταντινούπολη και εισβολής των Τούρκων στα νοτιοανατολικά της Κρήτης,  πληροφορούμε τους πιστούς ότι ουδέποτε ο Πανιερώτατος έχει προβεί σε τέτοια σχόλια. Αντιθέτως ο Πανιερώτατος ομιλεί για τις προφητείες πάντοτε στηριζόμενος στον προφητικό λόγο των αγίων της Εκκλησίας μας, παλαιών και συγχρόνων, που ήδη είναι καταγεγραμμένος και ευρέως διαδεδομένος στο διαδίκτυο. Επιπλέον έαν οι Προφήτες δεν υπηρετούν τη μετάνοια, παράγουν φόβο, περιέργεια και πλάνη. Επομένως για άλλη μια φορά διαψεύδουμε κατηγορηματικά τέτοιες ανακριβείς αναρτήσεις που δεν παραπέμπουν σε δημοσιευμένες ομιλίες τους Μητροπολίτου Μόρφου που όλες είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα της Μητροπόλεώς μας,  αλλά στηρίζονται σε ψιθυρολογίες  κάποιων που φαίνεται θέλουν να δώσουν «κύρος» στα ιστολογία τους εκμεταλλευόμενοι το κύρος της Αρχιεροσύνης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ..ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΓΑΠΗΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ,ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗΜΟΤΗΤΑ .
ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΚΑΤΙ..

ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΑΓΙΟΥΣ ,ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ.

ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΟΡΦΟΥ,ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ.

ΚΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΟΡΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΗΔΙΟΙ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕΙΣΜΟ.
ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΤΟ ΤΟ....ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ,ΕΝΩ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΕΝΝΑΔΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΝΟΤΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΠΡΕΒΕΛΗ,ΑΥΤΟ ΠΡΟΔΙΔΕ ΟΤΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΗΤΑΝ ΨΕΥΔΗΣ.

Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΕΓΙΝΕ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.

ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΑΣ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.