Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016

ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ

ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ» Επίκειται η διάλυση της Τουρκίας μέσα στο τρέχον έτος (2016)…!!!
(ΠΗΓΗ....http://amfipolinews.blogspot.gr)
Από κοινού Μόσχα και Ουάσιγκτον αποφάσισαν να ξηλώσουν ΑΜΕΣΑ τον Ερντογάν.
Ρωσία & Αμερική ήρθαν σε συμφωνία μέσα στον Μάρτιο & οριστικοποιήθηκε η δημιουργία Ανεξάρτητου Κουρδικού κράτους, το οποίο θα περιλαμβάνει & εδάφη της νοτιοανατολικής Τουρκίας.
Βλαντιμίν Πούτιν ζήτησε επιτακτικά από την Αμερικανική πλευρά να τελειώσουν ¨ΕΔΩ & ΤΩΡΑ¨ με τον Ερντογάν, γιατί αλλιώς θα κηρύξει τον πόλεμο στην Τουρκία.
Η Τουρκία γνώριζε για τις επιθέσεις σε Γαλλία & Βρυξέλλες καιρό πριν συμβούν.
Η Ρωσία αν χρειαστεί θα στηρίξει & στρατιωτικά όλη την επιχείρηση ανατροπής του Ερντογάν, χωρίς φυσικά να εμπλακεί το ΝΑΤΟ (& για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο ίσως χρειαστεί η συμβολή ή αλλιώς η εμπλοκή & της Ελλάδας (πιθανό σενάριο). Π.χ. η απρόσμενη κατάληψη Ελληνικών νησιών από ξαφνική – απρόσμενη επιχείρηση της Άγκυρας, προκειμένου να εξασφαλίσει τα παράνομα & ιδιοτελή δικαιώματά της.., την εκμετάλλευση δηλαδή των κοιτασμάτων στο Αιγαίο & να ανατρέψει το διεθνές δίκαιο, πιθανόν να συμβάλει έστω & προσωρινά στην βίαια έξοδό της από το ΝΑΤΟ)!!!
Ουάσιγκτον, Τελ Αβίβ και Βερολίνο απομακρύνουν άμεσα από την Τουρκία τους πολίτες τους και τους διπλωμάτες τους μετά των οικογενειών αυτών, που ζουν στην νοτιοανατολική Τουρκία, αλλά (ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΩ) και στην Σμύρνη…………!!!
ΕΡΧΕΤΑΙ η επιβεβαίωση των προφητειών του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη & του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου.

Τι είχε πει ο Άγιος Παϊσιος για την προσωρινή κατάληψη Ελληνικών νησιών από τους Τούρκους & πόσο θα διαρκέσει αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.