Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΜΑΘΑ.........Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΟΒΟΣ

ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.






ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ....
ΑΠΟ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2014 ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ  Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΝΕΠΑΛ

25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 2015....ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΔΙΚΙΕΣ ΘΕΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΩΝ ΕΡΙΧΝΑ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΣΥΜΒΕΙ.

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1821 Ο ΜΙΣΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑΜΑΤΑ ΣΕ ΑΓΙΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΣΙΤΕΥΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΟΤΟΚΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΕΥΧΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ


ΜΕΤΑ ΤΟ 09.30 Ο ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΥΡΡΑΞΗΣ!!ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΠΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΓΕΝΝΑΔΙΟ  Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

Η Κρήτη θα βουλιάξη όχι από βόμβες αλλά από τις αμαρτίες μας. Δεν θα μείνη από αυτήν τί­ποτα έκτος από ένα ελάχιστο μέρος δι’ ανάμνηση ότι εδώ ήτο κάποτε η Κρήτη. Εκατομμύρια χρή­ματα διατίθενται από τους ξένους διά να απομα­κρύνουν τους Έλληνες από την ορθόδοξη πίστη και Ιστορία τους. Αν, όμως, εγκαταλείψουν την πίστιν τους, αυτό θα φέρη και την καταστροφήν τους. Ό,τι έπαθαν οι Κύπριοι το 1974 από τους Τούρκους, που κατάλαβαν την μισή Κύπρο, τα ίδια θα πάθωμεν καί εμείς, οί Έλληνες, εάν δεν επιστρέψωμεν εις τον Θεόν. Οι Τούρκοι, είναι έτοιμοι, ακονίζουν τα μαχαίρια, αλλά δεν ήλθε η ώρα, δεν το επιτρέπει ακόμη ο Θεός. Υπομένει ο Θεός. Περιμένει την μετάνοιά μας.

ΣΗΜ: Πριν μερικές ημέρες (περί τα μέσα Ιουνίου 2011) συνάντησα τυχαία έναν ηλικιωμένο κύριο (τον κ. Γιώργο) στη Μάνδρα Αττικής, ο οποίος σε κάποιο σημείο μου είπε τα εξής: Η αδελφή της γυναίκας μου, μία γυναίκα αγράμματη, πριν δύο χρόνια μου είπε ότι είδε σαν όραμα ότι η λεβεντογέννα θα καταστραφεί και του έκανε μεγάλη εντύπωση η προσωνυμία λεβεντογέννα καθόσον θεωρούσε σχεδόν αδύνατο να γνώριζε αυτή τη προσωνυμία της μεγαλονήσου ΚΡΗΤΗΣ.
http://profiteiesagivn.blogspot.gr


πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2013/01/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B7%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%83-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%87%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%85.html

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ  ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
----ΖΕΣΤΗ
----ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ
---ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ(ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΥΒΟΙΑ,ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΛΕΝΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ)
ΚΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΠΟΛΛΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΕΣΙΤΕΥΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.