Τρίτη, 7 Ιουλίου 2015

ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ

Ιησού Χριστέ μας Πανάγαθε, σ’ ευχαριστούμε που φώτισες τα αριστερά και τα δεξιά παιδιά Σου και από κοινού κατέκτησαν αυτήν την ιστορική και (έπειτα θα αποδειχθεί) πνευματική ΝΙΚΗ. 

Ο ευσεβής και ηρωικός λαός μας στη διάρκεια των χιλιετηρίδων και πάλι και πολλάκις, εχαροποίησε τον Δημιουργό του σύμπαντος κόσμου ποιώντας το θέλημά Του, το ίδιο θα κάνει και τώρα ο λαός μας σε λίγο χρόνο, όταν αρχίσει η πνευματική του ανάταση. Αυτή αναμένεται να εκδηλωθεί με την Αναλαμπή της Ορθοδοξίας μετά την επιστροφή της Βασιλεύουσας, όπως μας έχει αποκαλύψει ο Άγιος Παίσιος. Θα αρχίσει όμως να γίνεται φανερό από την αρχή των επιτιμίων που θα ζήσει ο ελληνικός λαός στο εγγύς μέλλον.

Μη μένετε στο λογισμό ότι πράξατε άριστα με το ΝΑΙ, γιατί η κατάσταση η δύσκολη για όλους μας που αρχίζει τώρα, θα σας οδηγήσει με την προπαγάνδα από τη Δύση μέσω των εδώ δορυφόρων τους, στη θεομαχία. Διαβάστε σας παρακαλώ με περισσότερη προσοχή αυτά που ακολουθούν.

Την εννοείτε όταν λέγεται ότι ο Θεός επέτρεψε κάτι κατά παραχώρηση ή κατά ευδοκία; Παραχωρεί ο Θεός να γίνει κάτι που κατά την πανσοφία Του δεν πρέπει να γίνει γιατί του το ζητούν αναρίθμητες προαιρέσεις παιδιών που είναι σε πλάνη. Αφήνει να τρέξει αυτή η επιθυμία των παιδιών Του ο Θεός να αποτύχουν τα παιδιά Του και λόγω της αποτυχίας να καταλάβουν το λάθος των και έτσι να επιστρέψουν στο Θεό εν μετανοία και να τον παρακαλέσουν να τους δείξει το θέλημά Του πλέον. Ο Θεός επιτρέπει να γίνει κάτι κατά ευδοκία, όταν κατά την πανσοφία Του προγραμματίζει από την αρχή την σωτηριολογική έκβαση του γεγονότος που ευλογεί. Και στις δύο περιπτώσεις έχουμε σωτηρία. Στην πρώτη λόγω μετανοίας και επιστροφής προς τον Θεό και στη δεύτερη λόγω πίστεως και υπακοής στο θέλημά Του από την αρχή.

Ας επιστρέψουμε στα καθ΄ημάς. Ο Άγιος Νεκτάριος σας θυμίζω ότι είπε «Ο Θεός μας επέλεξε ως γένος να κάνουμε το θέλημά Του». Ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης μας είπε ότι «λόγω του πλήθους των αμαρτιών μας, ο Θεός επειδή θέλει να μας σώσει και εν μετανοία να εκτελέσουμε το θέλημά Του, κατ΄ευδοκία θα επιτρέψει πείνα ολίγων μηνών». Μας έχει περιγράψει και το αποτέλεσμα. Θα είναι λαμπρό. Ένα μεγάλο πλήθος Ελλήνων που τώρα είναι κολλημένο στην αμαρτία θα μετανοήσει. Το λίμα του 2,5% των εν μετανοία Χριστιανών που είναι σήμερα θα γίνει περισσότερο από 20% και όχι μόνο αυτό, αλλά και οι μοναχοί και μοναχές που θα αναδειχθούν από αυτή την μετάνοια θα είναι καλύτεροι από εμάς τους τωρινούς μοναχούς. Βλέπετε τι μας αποκαλύπτουν οι Άγιοι; Βλέπετε ενδιαφέρον και αγάπη Χριστού για το γένος ημών των Ελλήνων Ρωμιών;

Αν δεν λάβετε σοβαρά αυτά που μόλις αναγνώσατε και όταν αρχίσει η πείνα, πηγαίνετε και ονειδίζετε τους αδελφούς μας που ψήφισαν ΟΧΙ, 

θεωρώντας τους υπεύθυνους για την πείνα, τότε καταδικάζετε τον εαυτό σας δύο φορές.

1)Γίνεστε θεομάχοι, γιατί ο Θεός ευδόκισε την πείνα για την σωτηρία μας και

2)Ο Ιησούς μας, μας είπε ότι αν κάποιος ονειδίσει ένα των μικρών τούτων αδελφών μου, τον συμφέρει να δέσει στο λαιμό του ένα λίθο του μύλου και να πέσει στη θάλασσα.

Επιστρέψτε αδελφοί μου γρήγορα στο ποίμνιο του Χριστού, απομακρυνθείτε από την αίρεση των νέων Καρλομάγνων. Πιο απλά, ελάτε με τους τσολιάδες, εγκαταλείψτε τους Γερμανοτσολιάδες. Αμήν. Αν χρειαστεί να εγκαταλείψετε και τους πνευματικούς σας, που σας είπαν να ψηφίσετε ΝΑΙ, να το πράξετε αμέσως, γιατί είναι ανόσιοι. Θα σας τρελάνουν αν μείνετε μαζί τους. Είναι βαριά άρρωστοι με την ασθένεια του Οικουμενισμού και της Πανθρησκείας. Δεν έχουν χάρη Θεού για να διακρίνουν το καλό της Πίστεως και της πατρίδας. Γι’ αυτό σας οδήγησαν στο δοσιλογικό ΝΑΙ.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΗΓΗ http://geron-nektarios-o-agioritis.blogspot.gr/2015/07/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.