Σάββατο, 4 Απριλίου 2015

ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΑΣ!!!!! ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΑΘΩΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ!!! ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΧΑΚΑΡΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ!!!

ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΝΑ ΥΨΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΜΑΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ
 Το ethnikismos.net δέχεται μεγάλη ηλεκτρονική επίθεση. Παράλληλα, έλαβε και μήνυμα με απειλές από ομάδα τζιχαντιστών χάκερς που πρόσκυται στο ISIS (Ισλαμικό Κράτος). Είναι το δεύτερο μήνυμα που λαμβάνει με απειλές. Παράλληλα, νωρίτερα οι ίδιοι τζιχαντιστές κατάφεραν να χακάρουν γνωστή ελληνική ενημερωτική ιστοσελίδα, αφήνοντας μηνύματα μίσους ειδικότερα κατά των Ελλήνων και γενικότερα κατά των χριστιανών.
ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΑ Ο.Υ.Κ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΙΣΘΗΤΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΟΖ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης μαρτου.ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ Ο.Υ.Κ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΑ ΙΜΙΑ. ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ...

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ,ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

 1.ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΑΔΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΕΙΤΕ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ, ΕΙΤΕ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΤΕ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

 2.Η ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ,ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΙΟΙΚΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩ.

 3.Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΠΟΦΥΛΑΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ,ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ.. ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

 Έχουν έρθει στην Ελλάδα οργανωμένες ομάδες ISIS, αλλά και διαφόρων μισθοφόρων από Ευρώπη και Βαλκάνια, λένε διασταυρωμένες πηγές. Ο στόχος τους είναι να αιματοκυλήσουν την Ελλάδα, μόλις υπάρξει γενική αναμπουμπούλα του λαού την στιγμή που η κυβέρνηση θα ανακοινώσει "πρόβλημα". Επίσης, οι πηγές λένε ότι έχει δοθεί στις ένοπλες αυτές μουσουλμανικές ομάδες λίστα 1800 ατόμων που θα σφαχτούν άμεσα και ότι το σχέδιο περιλαμβάνει γενικές σφαγές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη. Μέσα στους πρώτους στόχους θα είναι αστυνομικά τμήματα και στρατόπεδα. Αμέσως μετά λίγες μέρες θα εισβάλλουν οι Τούρκοι στην Ελλάδα. *** Η μόνη άμυνα που μπορούμε να προβάλλουμε προτού και αν ξεσπάσουν τέτοιου είδους γεγονότα είναι να ενωθεί η Ορθόδοξη εκκλησία των Ελλήνων και να δώσει άμεσα εντολή κάθαρσης της Ελλάδος. Κι επειδή δεν υπάρχει δυστυχώς κανείς από τους τώρα ιεράρχες να είναι πρόθυμος να ενώσει την εκκλησία, θα πρέπει ο λαός να φωνάξει ενωμένος κάποιον που να πληρεί τις προϋποθέσεις, έστω και για λίγο χρονικό διάστημα, μέχρι να γίνει η κάθαρση και στον χώρο της Ορθόδοξης Εκκλησίας και να αναλάβουν οι άξιοι ιερείς. ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ η μόνη ελπίς. ΠΗΓΗ......http://www.volcanotimes.com/2015/04/blog-post_12.html#more

 ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ,ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

 Σε καταιγιστικούς ρυθμούς κινούνται πλέον οι είσοδοι λαθρομεταναστών στην Ελλάδα σε σημείο που οι αρχές να μην προλαβαίνουν να τους μεταφέρνουν στα ελληνικά παράλια. Αποτέλεσμα και εξαιτίας του συνωστισμού που παρατηρείται στο Α. Αιγαίο οι λαθρομετανάστες και απουσία κάθε μέτρου αποτροπής να μην κάνουν πλέον ούτε το τυπικό τηλέφωνο στον αριθμό 112 για «διάσωσή» τους αντίθετα απλά αποβιβάζονται στα ελληνικά παράλια φτάνοντας οι ίδιοι στους λιμενικούς σταθμούς. Πρόκειται για μια κατάσταση που δείχνει τη διάλυση κάθε συστήματος ασφάλειας στα θαλάσσια αλλά και χερσαία σύνορα, διάλυση η οποία έχει γίνει συνειδητά και βάσει στρατηγικής. Οι αριθμοί είναι πραγματικά εξωπραγματικοί. Μόνο σε δύο ημέρες (27 κα 28/3) εντοπίστηκαν στις ελληνικές ακτές 281 λαθρομετανάστες, χωρίς την ανάγκη «διάσωσης» αφού όπως και αναφέρθηκε αποβιβάστηκαν με ίδια μέσα. Στις 28 Μαρτίου στη θαλάσσια περιοχή ‘’Βαρειάς Λέσβου’’ λιμενικοί του Κ/Λ Λέσβου εντόπισαν και υποδέχθηκαν 9 λαθρομετανάστες οι οποίοι είχαν αφιχθεί στην ελληνική ακτή με λέμβο την οποία στη συνέχεια και κατέστρεψαν. Στις 28 Μαρτίου στη Νίσυρο εντοπίστηκαν και μεταφέρθηκαν 39 λαθρομετανάστες από Λιμενικούς του Λ/Χ Σάμου. Οι λαθρομετανάστες έφτασαν με δικά τους μέσα στην ελληνική ακτή με λέμβο την οποία και στη συνέχεια κατέστρεψαν. Στις 27 Μαρτίου στην περιοχή Αεροδρομίου, Αμμουδέλι Πλωμαρίου & Εφταλού Λέσβου εντοπίστηκαν και μεταφέρθηκαν συνολικά 220 λαθρομετανάστες από διάφορες χώρες. Στις 27 Μαρτίου στην Ζωοδόχο Πηγή Σάμου εντοπίστηκαν στις ελληνικές ακτές 13 λαθρομετανάστες. Σε όλες τις άνωθεν περιπτώσεις ο απόπλους έγινε από τα έναντι τουρκικά παράλια, ο εντοπισμός και η μεταφορά τους έγινε από το Λ.Σ σε συνεργασία με την τουρκική Ακτοφυλακή και κατά πάγια διαδικασία. Όλοι οι λαθρομετανάστες οδηγήθηκαν προληπτικά για ιατρικές εξετάσεις, ενώ τους παρασχέθηκαν ρουχισμός και ξηρά τροφή. Στη συνέχεια και μετά από σύντομη παραμονή τους σε κέντρα ανοικτής δομής θα αφεθούν ελεύθεροι για μετακίνησή τους σε αστικά κέντρα κατ΄ επιλογή τους. Στις 25 και 26 Μαρτίου εντοπίστηκαν και μεταφέρθηκαν στα ελληνικά παράλια 266 λαθρομετανάστες. Από τις 11 Μαρτίου έχουν εντοπιστεί και μεταφερθεί στην Ελλάδα 977 λαθρομετανάστες. Ο αριθμός για όλο το Μάρτιο αναμένεται να κλείσει στους 1.500 περίπου. Την καλοκαιρινή περίοδο οι αρχές υποδοχής (Λιμενικό, Συνοριοφυλακη) με την καλυτέρευση των καιρικών συνθηκών εκτιμούν πως ο αριθμός θα ανέρχεται στους 2500 με 3000 μηνιαίως. Από πλευράς πολιτείας δεν υπάρχει καμία ένδειξη ενδιαφέροντος για την δημιουργία αποτρεπτικών ή μηχανισμών πρόληψης εισόδου. ΠΗΓΗ...Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

 -----ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ,ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟΜΕΝΕΙ? ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΡΕΤΕ... ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ....Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΔΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΓΜΗ...ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.