Τρίτη, 1 Ιουλίου 2014

ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΣΤΟΛΟ..ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ.
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ,ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ,ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΚ.

ΗΔΗ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ,ΟΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΑΡΑΧΕΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ.

ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ,ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ.
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΤΟΥ  ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.


ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ,ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ(ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΤΥΠΟΥ 214).Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.


ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΛΟΓΩ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΗΝ ΔΕΗ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ.


ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΩΚΕΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ.ΗΔΗ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ 2 ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΣΤΑ ΗΔΗ 10 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ  ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΙ.

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΗΣ HDW ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΔΙΧΩΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ,ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ 2 ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΤΥΠΟΥ ΩΚΕΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ.
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΗΔΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΕ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ 50 ΕΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.

ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1968-1972 ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ....

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ 50 ΕΤΩΝ!!ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟ 1990!!

ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 13 ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ,ΜΕ ΤΑ 3 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΤΩΝ.

ΟΛΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ
ΜΕ ΤΙΣ ΕΝ ΠΛΩ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΩΝ 2 ΝΕΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΝ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ,ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΧΡΗΣΤΕΥΟΝΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ..

ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.