Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΥΡΙΩΣ,ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΑΔΙΟΡΘΩΤΑ,ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΛΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ

Συγκλονίζει η μαρτυρία μιας απελπισμένης γυναίκας από την Ρόδο, η οποία έπεσε με τα ρούχα στην θάλασσα, προκειμένου να πιάσει τον σταυρό μόνο και μόνο για παρηγοριά.
Όπως εξήγησε, ο άντρας της είναι καρκινοπαθής και δεν έχει χρήματα ούτε για την κηδεία του, ενώ από τα πέντε παιδιά της που σπουδάζουν  ούτε ένα δεν έχει γίνει δεκτό σε φοιτητική εστία, παρόλο που δεν έχουν χρήματα
«Είμαι μητέρα 5 παιδιών άνεργων και σπουδαστών, ενώ ο άντρας μου είναι στην Αθήνα ετοιμοθάνατος και δεν έχω χρήματα όχι να τον κηδέψω αλλά να τον κατεβάσω στη Ρόδο» φώναζε αγανακτισμένη μπροστά στον κόσμο.
Το γεγονός αρχικά προκάλεσε αναστάτωση στους πιστούς, καθώς η γυναίκα έπιασε μεν τον σταυρό, αλλά δεν βούτηξε από τις βάρκες, όπως ορίζει το έθιμο, αλλά από την προβλήτα.
Έτσι, κάποιοι από τους πιστούς προσπάθησαν να τον πάρουν πίσω. Όμως εκείνη φωνάζοντας ζητούσε από τον μητροπολίτη Ρόδου Κύριλλος να της τον δώσει σταυρό, όπως και έγινε.
Δείτε το ξέσπασμα της. Σπαράζει καρδιές.
Πηγή: βίντεο από TVKόσμος
 ΠΗΓΗ............http://www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.