Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013

ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ.....ΚΑΙ ΟΙ ...(ΑΟΡΑΤΟΙ)...ΑΣΚΗΤΕΣ

ΠΗΓΗ GREEK PROUD FACEBOOK
 • ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ.....ΚΑΙ ΟΙ ...(ΑΟΡΑΤΟΙ)...ΑΣΚΗΤΕΣ

  Ετοιμαστείτε για συνταρακτικά γεγονότα. Οι Επόμενοι μήνες δυστυχώς, θα είναι η απαρχή των έσχατων γεγονότων.Aπό πέρυσι έχω προσπαθήσει, μέσες άκρες, να ενημερώσω κάποιους φίλους, συγγενείς, γνωστούς για τα επερχόμενα δεινά. ΟΛΟΙ τους με αντιμετώπισαν με δυσπιστία . Με θεώρησαν παλαβό. Δεν ήθελαν να μάθουν. Ξέρετε, όταν είσαι μακριά από τον θεό, δεν θέλεις να ακούσεις για άσχημα νέα. Προτιμάς να ακούσεις νέα που αφορούν κουτσομπολιά, ποδόσφαιρο, γυναίκες, όχι όμως για θεόσταλτα γεγονότα. Δυστυχώς αυτή θα είναι και η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ. Όταν το συζήτησα με ενάρετο γέροντα, μου είπε να σταματήσω ΑΜΕΣΩΣ. Εσύ μου είπε να ετοιμάσεις την ψυχή σου, γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να μας ξημερώσει. Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και στις μεσιτείες των Αγίων, εξαιρετικά δε, της Υπεραγίας Θεοτόκου. Η σημερινή γενιά των ανθρώπων μου είπε, έχει απομακρυνθεί από τον θεό, από τη Χάρη του Θεού. Νομίζει ο καθένας μας, ότι μόνος του τα καταφέρνει όλα και δεν έχει ανάγκη από κανένα θεό για να προοδεύσει. Η τεχνολογία να ειναι καλά και το πορτοφόλι γεμάτο και όλα θα λυθούν. Αυτή όμως η τεχνολογία είναι που που θα μας καταστρέψει.!!! ( Μου είπε ότι οι Ρώσοι έχουν τέτοια μυστικά όπλα, που όταν θα τα χρησιμοποιείσουν, θα καταστρέψουν ολόκληρες χώρες, σαν να ήταν παιχνιδάκια)
  Όταν αδέρφια μου επισκέφθηκα αυτόν τον Ιερωμένο, του άνοιξα συζήτηση για τα μελλούμενα γεγονότα. Κατάλαβε το σκοπό μου και μου είπε ότι πνευματικά δεν θα έχω ΚΑΝΕΝΑ όφελος, Μόνο την ανθρώπινη και αμαρτωλή περιέργεια θα ικανοποιούσα. ΕΠΕΜΕΝΑ,ΕΠΕΜΕΝΑ και μου είπε ότι μόνο μερικά πράγματα θα μπορούσα να πω, (για την ακρίβεια να ΓΡΑΨΩ) σε μερικούς που έχουν τα ίδια μυαλά και ανησυχούν όπως και εσύ. Όταν έφυγα , ΕΤΡΕΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ. Αν συμβούν αυτά τα γεγονότα , ή και τα μισά που λέει ο λόγος, τότε μόνο μά λέξη ταιριάζει ... Φ Ρ Ι Κ Η!!!!!!!!!!!!

  σας υπόσχομαι ότι θα σας τα παραθέσω όλα όσα μου είπε, και μου επέτρεψε να γράψω, για να μην φοβίσουμε τον κόσμο και έχουμε κλίμα ηττοπάθειας. (Μη φοβάστε, Η Ελλάδα μας δεν θα πάθει κακό π.χ. κατοχή εδαφών .) Άλλη θα είναι η τραγωδία-τιμωρία όχι της χώρας, αλλά των ολιγόπιστων κατοίκων της.
  Παιδί μου εγώ είμαι ανάξιος και αμαρτωλός, για να πιάσω στο στόμα μου και να ερμηνεύσω λόγια Αγίων και Εθνομαρτύρων. Όμως η αγάπη του θεού πολλές φορές, όταν βρεί σημάδια μετάνοιας, έρχεται και μας παρηγορεί. (Έτσι ξεκίνησε αδέρφια, τα λόγια του ο (συνταξιούχος) πλέον ιερωμένος. Παρόλη την κούραση που έχω, είμαι από τις 6 το πρωι στο πόδι, λόγω εργασίας, θα ξεκινήσω να γράφω. Λέω θα ξεκινήσω , γιατί είναι πολλά αυτά που πρέπει να γράψω και δεν τα καταφέρνω και γρήγορα. Όλα όσα έγραψαν οι Άγιοι της Εκκλησίας μας θα γίνουν μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. (μου είπε ότι όταν νέος είχε διαβάσει τις προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και είχε συγκλονισθεί. Παρακαλούσε και προσευχόταν (επιπόλαια τότε) να του φανερώσει ο Κύριος το πότε θα γίνουν τα γεγονότα.) Μια επίσκεψη όμως στο Άγιο Όρος , και τα λόγια ενός Γέροντα , τον έκαναν να καταλάβει το λάθος του. Ο Κύριος και μόνο αυτός , θα αποφασίσει αν κάποιος είναι άξιος , να "πληρωθεί" του ελέους του. Και ξαφνικά ένα βράδυ που προσευχόταν, (Τότε που οι Τούρκοι σκότωσαν τους Σολωμό και Ισαάκ) άρχισε να ξετυλίγεται μπροστά του , σαν να έβλεπα ταινία μου είπε , τα μελλούμενα. Εγώ πάλι παιδιά είμαι σίγουρος πως μου απέκρυψε κάτι δυσάρεστο.

  Αυτά που είχε γράψει κάποιος αδελφός, που έλεγε για επτά πολέμους είναι αλήθεια. Ο κάθε πόλεμος θα είναι αγριότερος από τον προηγούμενο. Ο κάθε πόλεμος θα εμπλέκει και περισσότερα κράτη , και θα εξαπλώνεται σε μεγαλύτερη γεωγραφική επιφάνεια. Ενδιάμεσα σε όλους τους πολέμους θα μεσολαβούν μεσοδιαστήματα ¨"ειρήνης". Οι άνθρωποι που οι χώρες τους θα βρίσκονται σε πόλεμο θα τρέχουν και θα παρακαλούν το Θεό, όμως δεν θα εισακούονται. Οι άλλοι που θα ζουν στις μη εμπόλεμες χώρες, δεν θα παραδειγματίζονται από τις συμφορές των γειτόνων τους, αλλά θα ζητούν τον πόλεμο και την καταστροφή, για να εκδικηθούν τους εχθρούς τους. Ο Πόλεμος θα εξαπλωθεί σε παγκόσμια κλίμακα. Ερείπια , πείνα , δυστυχία , επαναστάσεις, λεηλασίες, αρρώστιες θα κυριαρχούν.
  O Πρώτος Πόλεμος ήταν αυτός που έγινε στη Γεωργία.. Η Ελλάδα θα θέσει τον στρατό της στην εξουσία του επερχόμενου εκλεκτού Βασιλέα...

  Η Ρωσία θα δεχθεί και άλλη πρόκληση-επίθεση, από την Γεωργία και αυτή τη Φορά θα την καταστρέψει τελειωτικά. Δυστυχώς οι απώλειες του άμαχου πληθυσμού της Γεωργίας θα είναι τρομακτικές. Όσο οι Ρώσοι θα πολεμούνε στη Γεωργία, Θα υποκινηθούνε και οι Ουκρανοί από τους Αμερικάνους να κάνουν χοντρές προκλήσεις ενάντια στους Ρώσους. Η Τουρκία θα επιτρέψει σε Αμερικανικά πλοία και αεροσκάφη να περάσουν από εναέριο χώρο και στενά για να χτυπήσουν τους Ρώσους. Από τότε αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τους Τούρκους. Οι Ρώσοι θα καταβάλλουν πολύ σύντομα τους Ουκρανούς( για την ακρίβεια πολύ λίγοι Ουκρανοί θα πολεμήσουν τους Ρώσους) και θα γίνουν δεκτοί με ενθουσιασμό στις πόλεις. Πάνω από την Ουκρανία και τον Εύξεινο Πόντο Θα πολεμήσουν (αερομαχίες) Αμερικανοί και Ρώσοι για πρώτη φορά και θα υπερισχύσουν οι Ρώσοι ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ. Στην Τουρκία θα έχει επιβληθεί Δικτατορία ενώ θα εξεγερθούν οι Κούρδοι. Παγκόσμια Οικονομική Αναταραχή. Οι οικονομίες καταρρέουν η μια μετά την άλλη , γίνεται στάση πληρωμών , λαϊκές εξεγέρσεις με οικονομικά αιτήματα αλλά και άρνηση στράτευσης των ευρωπαίων.

  Κομβικό σημείο αξιοπιστίας των όσων αναφέρω, είναι το εξής. Η Του χρόνου ,τέτοιο μήνα ή αρχές Οκτώβρη το αργότερο , θα έχει γίνει η επίθεση των Αμερικάνων-Ισραήλ ενάντια στο Ιράν. Ο πόλεμος θα πιαστεί από ΚΑΤΩ, για ευλογία της Ελλάδας. Όμως θα ξεσπάσει πόλεμος και στη γειτονιά μας. Αλβανοί- Κροάτες-Βόσνιοι μουσουλμάνοι- Αμερικάνοι και λίγο ΝΑΤΟ ενάντια Σερβίας και Ρωσίας.

  Στην Ελλάδα, σε λίγες εβδομάδες, θα "πέσει " η Κυβέρνηση και θα πάμε σε εκλογές. Τότε ακριβώς , η Χούντα που θα κυβερνά την Τουρκία, Θα μας επιτεθεί.

  Εδώ σταματάω παιδιά. Εύχομαι η περίληψη των γεγονότων που μετέφερα, να μην γίνει ποτέ. Ο Γέροντας να αποδειχθεί πλανημένος, και εγώ ένας ευκολόπιστος που αβίαστα τα πίστεψα. Να θυμάστε όμως, όταν θα συμβούν τα γεγονότα δύο πράγματα. Να μην προδώσετε ποτέ , να μην απαρνηθείτε,
  Χ Ρ Ι Σ Τ Ο και ΠΑΤΡΙΔΑ.
  Παιδιά γεια σας και πάλι. Δεν σας εγκατέλειψα, αλλά είναι τέτοια η δουλειά μου που πρέπει να λείπω κάποιες φορές. Στο θέμα μας όμως. Είπα αμάν να διαβάσω , όλες τις σελίδες. Δεν διαφωνώ με κανέναν αδερφό. Οι καιροί είναι δύσκολοι και έχει γεμίσει ο τόπος , ψευτοπροφήτες, οπότε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, στο τι ακούμε, και στο τι μας γράφουν. (δεν εξαιρώ και τον εαυτό μου). Ας αφήσουμε να κυλήσει ο χρόνος, και θα δείξει τι είναι αληθινό και τι όχι.( Ο Γέροντας μου είπε πάντως ότι όποιος λέει ακριβείς ημερομηνίες , ότι θα γίνει κάτι, είναι πλανημένος π.χ. ότι στις 10/06/2007 θα γίνει αυτό ή το άλλο) και να μην το πάρουμε υπόψη. Επίσης πολλοί παλαιοημερολογίτες , που έχουν αποκοπεί από το σώμα της Εκκλησίας, διαδίδουν φανταστικά πράγματα, και να μην τους λαμβάνουμε υπόψη. Στις προφητείες των Αγίων, μπορεί να προλέγονται συμφορές και βάσανα, όμως μετά ακολουθεί γαλήνη και αγάπη. Ο Θεός αγαπάει το πλάσμα του και του δίνει τη δυνατότητα να "σηκωθεί" και πάλι. Αντίθετα στις ψευτοπροφητείες, μόνο για συνεχιζόμενες καταστροφές ακούμε, και καμία δυνατότητα σωτηρίας. μετά , το θα πάθει η Ελλάδα και κυρίως εμείς οι
  Έλληνες και τέλος τι θα πρέπει να κάνουμε για να σωθούμε.

  Ο Εύξεινος Πόντος θα γίνει Ρωσική Λίμνη, μετά δε και την κατάκτηση της Τουρκίας.(θα είναι η πρώτη χώρα που θα δοκιμάσει τα Ρωσικά, μυστικά ΥΠΕΡΟΠΛΑ. Οι Ρώσοι επειδή θα συναντήσουν αντίσταση από τους Τούρκους και επειδή θα βιάζονται να τους καταβάλλουν γρήγορα, για να μην προλάβει το ΝΑΤΟ να τους βοηθήσει, θα τους αποτελειώσουν ολοκληρωτικά.
  Πιο πριν οι Ρώσοι θα έχουν εισβάλλει σε Γεωργία, Ουκρανία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν απωθώντας τα Αμερικανικά Στρατεύματα.
  Στο βορρά θα εισβάλλουν και θα κατακτήσουν όλες τις Σκανδιναβικές χώρες, Φινλανδία, Σουηδία, Νορβηγία. Επειδή αυτές οι χώρες ενώ θα κρατούσαν φαινομενικά ουδέτερη στάση , τελικά από τα εδάφη τους θα εξαπολυόταν η πρώτη σοβαρή επίθεση στο έδαφος της Ρωσίας με θύματα τον άμαχο πληθυσμό. Η καταστροφή που θα υποστούν θα συγκλονίσει όλη την ανθρωπότητα.
  Στη συνέχεια εισβάλλουν σε Πολωνία ,Τσεχία Σλοβακία, Ρουμανία, Μολδαβία.
  (οι λαοί των Ορθοδόξων λαών της Βαλκανικής θα εξεγερθούν και θα ανατρέψουν τις Υπόδουλες κυβερνήσεις τους, και θα συμμαχήσουν με τους Ρώσους. Σέρβοι και Ρουμάνοι ,όχι όμως και οι Βούλγαροι.

  Μετά οι Ρώσοι θα κατέβουν νότια για να βοηθήσουν τους συμμάχους τους, Άραβες και Κυρίως Ιρανούς που θα δέχονται την επίθεση των Αμερικανών. ΟΙ Αμερικανοί θα έχουν καταλάβει την παραλιακή ζώνη του Ιράν, έπειτα από λυσσαλέο αγώνα, όμως δεν θα μπορούν να προχωρήσουν στο εσωτερικό της χώρας, εξαιτίας της μεγάλης
  αντίστασης των Περσών...

  Οι Ρώσοι θα σαρώσουν όλη την Περσία και θα καταστρέψουν τις Αμερικανο-Νατοικές δυνάμεις. Μετά θα εισβάλλουν σε Ιράκ , Συρία, Ιορδανία, Λίβανο, Κουβέιτ και τέλος Ισραήλ.( Τότε θα επιχειρηθεί να ριχτούν τα πρώτα πυρηνικά, από ΗΠΑ και Ισραήλ αλλά θα τα εξουδετερώσουν οιΡώσοι. θα προκαλέσουν Παγκόσμια διακοπή Ενέργειας και Επικοινωνιών)
  Υστέρα θα προχωρήσουν στην Αίγυπτο και θα καταλάβουν τη διώρυγα του Σουέζ .΄
  (Πηγαίνοντας για την Μέση Ανατολή, οι Ρώσοι , θα περάσουν τα στρατεύματα τους πάνω και μέσα από την Ελλάδα, χωρίς όμως την παραμικρή ζημία για τους Έλληνες. Το πέρασμα τους θα είναι πολύ γρήγορο.)
  Αυτή τους η ικανότητα, να μεταφέρουν μεγάλες δυνάμεις, σε μεγάλες αποστάσεις και πολύ γρήγορα, θα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τους Ρώσους, και θα οφείλεται σε νέα άγνωστα αεροσκάφη που θα είναι όπως οι Ιπτάμενοι Δίσκοι.
  Μετά θα στραφούν στα Βαλκάνια για να βοηθήσουν τους Σέρβους που θα δέχονται επίθεση από ΝΑΤΟ και μουσουλμανικά και καθολικά κράτη των Βαλκανίων και θα νικήσουν.

  Αυτό που θα κάμψει τους Ρώσους και θα τους οδηγήσει σε αναδίπλωση των δυνάμεων τους θα είναι η ΠΡΟΔΟΣΙΑ των Κινέζων. Ενώ στην αρχή θα είναι μαζί τους , στη συνέχεια έναντι του μεγαλύτερου ανταλλάγματος που δόθηκε ποτέ στον κόσμο, την κατοχή όλης της ΣΙΒΗΡΙΑΣ, οι Κινέζοι θα αποχωρήσουν , και το χειρότερο, θα επιτρέψουν στα Συμμαχικά στρατεύματα να χτυπήσουν πισώπλατα τους Ρώσους.
  (Οι ΑΘΛΙΟΙ τον στρατό που δεν έστειλαν να βοηθήσει τους Ρώσους, θα τον στείλουν ενάντια στον ΗΡΩΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ που θα καθοδηγείται από τον θεόσταλτο Βασιλέα.... ΙΩΑΝΝΗ....... στη μάχη του ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ.
  Όμως εκεί θα τους περιμένει η απόλυτη συμφορά , από τα ουράνια Τάγματα των Αγγέλων, που θα τους συντρίψουν.

  Παιδιά προσοχή μεγάλη.Ο παππούλης είναι ένας απλός άνθρωπος με όλες τις αμαρτίες του κόσμου επάνω του, όπως λέει ο ίδιος. Θα είναι μεγάλη ασέβεια, να τον συγκρίνουμε , με τον Παίσιο ή και άλλους γέροντες που είχαν ολοφάνερα τόσα χαρίσματα πάνω τους.
  Η λεπτομερής στρατιωτική ανάλυση που παρέθεσα, οφείλεται στο ότι και ο ίδιος πολέμησε ως 'εφεδρος ανθυπολοχαγός στον πόλεμο της Κορέας, και ως εκ τούτου είδε με άλλο ματι τα στρατιωτικά γεγονότα.
  Ο Βασιλιάς Ιωάννης , μετά την ανάδειξη του στο θρόνο, θα συνεχίσει τους πολέμους, αυτή τη φορά , ενάντια σε κινέζους.( Ο Ελληνικός στρατός μαζί με κάποιους συμμάχους από ορθόδοξα κράτη, 100-150 χιλιάδες , πως θα πολεμούσε ενάντια σε 200 εκ. στρατό?) αν δεν επενέβαινε φανερά ο Κύριος να κατατροπώσει τους εχθρούς του? Την Φωτιά που κατέβει από τον ουρανό και θα "λιώσει" τους Κινέζους, (Ετσι μου το περιέγραψε) θα την φέρουν οι Δοξασμένοι υπηρέτες του Κυρίου, οι Άγιοι Άγγελοι.

  Μετά τους Κινέζους θα στραφεί εναντίον ΟΛΩΝ των Μουσουλμάνων, πρώτα στην Ασία και μετά στη Βόρεια Αφρική.
  Όμως δεν τελειώσαμε με τον Πρώτο πόλεμο.
  Οι Ρώσοι θα αναδιπλωθούν στην Ανατ. Θράκη και τα απέναντι Ασιατικά Εδάφη. Οι Δυτικοί θα αποβιβαστούν στην Αλβανία και μέσω της παραεγνατίας, που όμως θα έχει καταστραφεί σε μεγάλο βαθμό, θα αρχίσουν να κινούνται ανατολικά. Επειδή όμως θα έχουν μεγάλο πρόβλημα να κινηθούν σε ένα κατεστραμμένο οδικό δίκτυο, (βομβαρδισμένοι δρόμοι, ανατιναγμένες γέφυρες, και κάτω από σφοδρές επιθέσεις των Ρώσων) θα πάρουν μια πονηρή απόφαση.
  Θα διοχετεύσουν ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ μέρος των στρατευμάτων τους στην Εγνατία οδό της Ελλάδας μας. Αυτό θα γίνει , αφενός μεν επειδή η Ελλάδα θα είναι ουδέτερη δεν θα έχει πάθει καμία καταστροφή το οδικό της δίκτυο, και αφετέρου αφού η Ελλάδα θα είναι άτυπα σύμμαχος της Ρωσίας, ΟΙ Ρώσοι δεν θα τολμούσαν να χτυπήσουν μια "σύμμαχο" και φιλικά προσκείμενη σε αυτήν χώρα.
  Ετσι και θα γίνει. Οι Σύμμαχοι όμως θα μισούνε τρομερά τους Έλληνες γιατί δεν πολεμήσανε τους Ρώσους, άρα δεν έχουν καταστροφές και απώλειες, που θα έχουν οι ίδιοι, με τις χώρες τους κατεστραμένες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενδεχομένως νεκρά.
  Αλ'ιμονο στους Έλληνες που θα πέφτουν στα χέρια τους. Με αστείες δικαιολογίες, που θα καλείται να απαντήσει ο κάθε αγρότης ή βοσκός , σχετικά μα το αν είναι κοντά ή μακριά η πόλη , θα βασανίζονται μέχρι θανάτου. Θα παρεκκλίνουν της πορείας τους και θα ορμάνε μέσα σε μεγάλες και μικρές πόλεις.
  Τα αίσχη της Σταυροφορίας θα επαναληφθούν. Σπίτια θα λεηλατούνται , γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας θα βιάζονται, άνθρωποι θα δολοφονούνται, ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ θα πυρπολούνται, Ιερείς θα διαπομπεύονται. και το κακό θα είναι συνεχόμενο γιατί με το που θα φεύγει η μια στρατιωτική μονάδα , θα καταφθάνει η επόμενη...
  Μόνη σωτηρία, η φυγή στα βουνά, και το κρύψιμο στα δάση. Αλίμονο στους γέρους, στις εγκύους, στα μικρά παιδιά και τους ανήμπορους.
  Όμως ο"μισθός" των νέων Σταυροφόρων θα είναι βαρύς και ολέθριος μπροστά στα τείχη της Κων/πολης.
  Μην παραποιείται τά λόγια μου, και κατά συνέπεια τα λόγια του Γέροντα. Που ανέφερα εγώ ότι θα σκοτωθούν Έλληνες στρατιώτες? και θα μείνουν μόνο Ελληνίδες? Το να έχετε αμφιβολίες, το δέχομαι. Το να μην τα πιστεύετε είναι δικαίωμα σας, αλλά σας παρακαλώ μην αλλάζετε τα λόγια μου.
  Επειδή , μετά λύπης, διαπιστώνω , ότι τα περισσότερα αδέρφια, θεωρούν τα λογια του Γέροντα μου αναξιόπιστα, σταματάω εδώ...

  Ο σκοπός μου δεν ήταν σε καμία περίπτωση, να φέρω διχασμό και διχόνοια σε Ελληνες,Χριστιανούς Ορθόδοξους. Θέλησα να μοιραστώ μαζί σας κάποια πράγματα, που έμαθα πριν ακριβώς ένα χρόνο , που στην αρχή δεν τα πίστεψα , όμως ήρθαν τα γεγονότα και τον δικαίωσαν. Για να σας τα γράψω αυτά, πήρα αδεια από την δουλειά μου,παράτησα την οικογένεια μου και αφιέρωσα καμιά 20αρια ώρες . Με θλίβει που δεν πρόλαβα να σας γράψω τις ευχές του, για το τι θα πρέπει να κάνουμε για να σωθούμε εμείς και να σώσουμε και άλλους που δεν τα πιστεύουν αυτά.

  κάτι τελευταίο από τον γέροντα, που τον επισκέφθηκα για να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα που με ρώτησαν κάποια αδέρφια. Τις επόμενες μέρες θα ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ (τεχνητή θα είναι) Παγκόσμια Οικονομική αναταραχή με κατάρευση του ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

  Οι Νατοικοί, επειδή στην Εγνατία θα υπάρχει
  κυκλοφοριακή συμφόρηση! ( Ο Γέροντας μου είπε ότι τα στρατεύματα θα είναι περίπου 3 εκ.) θα στείλουν ένα μέρος διαμέσου Θεσσαλίας. Τρομερή καταστροφή θα περιμένει τους κατοίκους των περιοχών , όπου θα περάσουν. Τα χωριά του κάμπου θα καταστραφούν, μια και δεν θα υπάρχει φυσική κάλυψη. Αυτοί που θα γλιτώσουν, θα είναι τα χωριά στους πρόποδες του Ολύμπου και του Κισσάβου. Οι δυνάμεις από Θεσσαλία και από πάνω από Εγνατία θα ενώνονται Έξω από Θεσ/νίκη. Νέα ΆΛΩΣΗ θα περιμένει την πόλη. Ανοσιουργήματα θα περιμένουν τους, ευτυχώς λίγους εναπομείναντες κατοίκους.
  Κατά την περιορισμένη , χρονικά, Ελληνοτουρκική Σύρραξη, δεν θα σκοτωθεί ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ , Έλληνας στρατιώτης.
  Τραυματισμοί όμως θα υπάρξουν.
  Οι στρατιώτες θα είναι με το δάχτυλο στην σκανδάλη. θα υπάρχουν πυροβολισμοί, κανονιοβολισμοί (Κυρίως στα νησιά) όμως θα είναι σε αυθόρμητες ενέργειες. (Αυτό το ρώτησα προσωπικά, γιατί δεν μπορούσα να καταλάβω, τι σόι πόλεμος θα είναι αυτός, όπου δεν θα υπάρχει ούτε ένας Ελληνας νεκρός)
  Η Θεία σκέπη θα μας προφυλάξει και μετά η φωτισμένη Στρατιωτική Ηγεσία, που ήδη προετοιμάζει το Αμυντικό Δόγμα της Χώρας, σύμφωνα με τα επερχόμενα γεγονότα.

  Για αερομαχίες ,δεν θυμάμαι παιδιά. Ότι και να πω ψέμα θα είναι.
  Οι Τούρκοι έχουν σχεδιάσει, (Από εδώ και πέρα κάποια γεγονότα θα παραλείπονται, άλλα θα περικόπτονται και άλλα θα αποσιωπούνται. Για ευνόητους λόγους) να καταλάβουν πολλά μεγάλα ελληνικά νησιά. Παράλληλα θα ξεσηκώσουν , οικονομικους μετανάστες ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥΣ με αυτούς, με στρατιωτικό εξοπλισμό, που ΗΔΗ βρίσκεται σε προκαθορισμένους χώρους, εντός της χώρας μας.
  Πράξεις δολιοφθοράς (ανατινάξεις γεφυρών, δρόμων, εμπρησμοί, ) θα είναι η αποστολή τους. Οι υπηρεσίες Ασφαλείας της χώρας μας τα γνωρίζουν ΟΛΑ.
  (Η πιο επικίνδυνη δολιοφθορά θα είναι ..Υδραγωγεία και Πόσιμο νερό...)
  Από πληροφορίες που θα έχουν οι Τούρκοι , θα καταλάβουν ότι , επιχείρηση κατάληψης Ελληνικών Νησιών, θα ισοδυναμεί με τραγωδία΄.
  Τότε θα επιχειρήσουν τον απόλυτο αιφνιδιασμό , χτυπώντας κατά μέτωπο την Ηπειρωτική Ελλάδα. Θα επιβιβάσουν τον στρατό τους στα καράβια, και θα κατευθυνθούν για αποβίβαση από Καβάλα ως Αθήνα! θα πιστέψουν ότι εμείς 'εχουμε ρίξει το βάρος στα νησιά και έχουμε αφήσει αφύλακτη τη χερσαία περιοχή. Θα φτάσουν μια ανάσα από το στόχο τους. Εξι ναυτικά μίλια από τις ακτές. Εκεί θα τους βρει ο Όλεθρος.

  Όταν δουν οι Τούρκοι , ότι δεν μπορούν να καταλάβουν τα νησιά του Αιγαίου, για αντιπερισπασμό , θα επιτεθούν στην Κύπρο. Εκεί θα γίνουν σκληρές μάχες. θα υπάρξουν μεγάλες απώλειες (και σε στρατό και σε άμαχο πληθυσμό) Ευτυχώς η γρήγορη κάθοδος των Ρώσων, θα τους αναγκάσει να αποσύρουν ΟΛΕΣ τις δυνάμεις τους, για να υπερασπιστούν την πατρίδα τους. Τότε οι Ελληνοκυπριακές Δυνάμεις θα ανακαταλάβουν τα κατεχόμενα εδάφη. (Δυστυχώς θα συμβούν γεγονότα εθνικών εκκαθαρίσεων)

  Έχω καταγράψει σχεδόν όλες τις ερωτήσεις αδέρφια. Πιστεύω σύντομα να αρχίσω να τις απαντάω. Δύο σύντομες απαντήσεις. Ρώτησαν καποια παιδιά τι θα γίνει με την Αμερική? Δυστυχώς, Ολοκληρωτική καταστροφή. Απο τα 300 εκ. που εχει τώρα , το 90% θα χάσει τη ζωή του, από κάθε αιτία ,παρεπόμενη του πολέμου . Φυσικα και δεν θυμαμαι τα γεγονοτα απο τοσον καιρ¨ο Οταν επισκεφθηκα το Γεροντα τα εγραψα σε χαρτι και ρωτησα και αλλα πνευματικα του παιδια
  Αυτό θα γίνει Δημητρη , κατά θεία παραχώρηση.΄΄Οταν ρώτησα τον Γέροντα πως επιτρέπει ο Κύριος,ένα έθνος, όπως οι Ρώσοι να ορμάει εδώ, να εισβάλλει εκεί, μου είπε ότι σε όλους τους πολέμους που θα κάνουν οι Ρώσοι , πρώτα θα έχουν δεχτεί επίθεση και μετά θα αντιδρούν. Έτσι και οι Τούρκοι.
  Για να μην είναι αναπολόγητοι έναντι του Κυρίου και πουν" τι κακό κάναμε και μας κατέστρεψες, δια μέσου του οργάνου σου, των Ρώσων?" θα τους πει. Εσείς, αναίτια και απρόκλητα επιτεθήκατε εναντίων των Ελλήνων. Αυτή θα είναι η τιμωρία σας.
  Από αυτη την απάντηση του Γέροντα , καταλαβαίνω ότι θα πρέπει , να έρθουν ως εδώ οι Τούρκοι, από δική τους βούληση, για να ισχύσει ο νόμος της δικαιοσύνης του Κυρίου.

  όπου πίστις, εκεί αγάπη
  όπου αγάπη εκεί ειρήνη
  οπού ειρήνη εκεί ευλογία
  οπού ευλογία εκεί Θεός

  οπού Θεός
  ουδεμία ανάγκη...

  ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
  ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΑΠΟ .....ΠΟΥΤΙΝ....ΕΓΙΝΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΚΟΥΡΙΛΛΕΣ ΝΗΣΟΥΣ, ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΤΑΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ...ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΧΩΣ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΟΠΛΑ, ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ
  ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ .... ΠΟΥΤΙΝΙΕΣ.... ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ....
  ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ........ΣΥΝΤΟΜΑ....3 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ!!!!
  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΕΣ!!...........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.