Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΓΕΡΩΝ ΙΛΑΡΙΩΝ - Δ' - 4/4 Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 29/4/2013 ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ


ΓΕΡΩΝ ΙΛΑΡΙΩΝ - Γ ' - 3/4 Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 29/4/2013 ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ


ΓΕΡΩΝ ΙΛΑΡΙΩΝ - Β' - 2/4 Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 29/4/2013 ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ


ΓΕΡΩΝ ΙΛΑΡΙΩΝ - 1/4-Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 29/4/2013 ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ


ΓΕΡΩΝ ΙΛΑΡΙΩΝ Γιατί χρειάζεται να κάνουμε σωστά τον Σταυρό μας

Πολλοί ορθόδοξοι Χριστινοί δεν δίνουν σημασία στο να κάνουν τον σταυρό τους σωστά. Ο Γέροντας Ιλαρίων οπό το Αγιον Ορος, έχοντας βιώματα από την προσευχή παρά θεωρητική παιδεία, εξηγεί γιατί είναι σημαντικό να κάνουμε σωστά τον Σταυρό μας. 

Στις δύσκολες ώρες η ΣΩΣΤΗ ΠΙΣΤΗ μπορεί να μας βοηθήσει όσο τίποτα άλλο. 

Ο Γέροντας Ιλαρίων είναι πολλά χρόνια στο Αγιον Ορος και ασκητεύει σε ένα καλύβι. Δεν συνηθίζει νε μιλά με πολύ κόσμο, και η παραχώρησή του για αυτό το video είναι σημαντική μαρτυρία για ώφελος όλων.


Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Συγκλονιστικές Αποκαλύψεις Ιωσήφ Βατοπεδινού για τον Ελληνισμό

Ο Μακαριστός Γέροντας Ιωσήφ γεννήθηκε την 1η Ιουλίου 1921, ημέρα εορτής των Αγίων Αναργύρων. Κοιμήθηκε την ίδια ημέρα, ήτοι 1 Ιουλίου 2009. Αποτελεί μια από τις σύγχρονες Αγιορείτικες ορθόδοξες μορφές.Η μητέρα του Γέροντα, όταν κυοφορούσε σε αυτόν, επισκέφθηκε ένα μικρό μοναστήρι αφιερωμένο στους Αγίους Αναργύρους στην περιοχή Γιόλου στην Κύπρο, προκειμένου να προσευχηθεί για την εγκυμοσύνη της. Εκεί στην αυλή του μοναστηριού, 7 μηνών έγκυος, αισθάνθηκε πρόωρα τους πόνους του τοκετού και έτσι γεννήθηκε ο μικρός Σωκράτης, που αποτελεί το κοσμικό όνομα του Γέροντα.Μετά την κοίμησή του επήλθε και το πρώτο θαύμα του Γέροντος Ιωσήφ του Βατοπαιδινού. Την ώρα της κοίμησής του είχε μείνει με το στόμα μισάνοιχτο. Όταν ήρθε η ώρα να ετοιμαστεί σύμφωνα με το μοναχικό τυπικό, ο Γέροντας Εφραίμ έδωσε εντολή να αφήσουν το πρόσωπο ακάλυπτο. Οι πατέρες προσπάθησαν να κλείσουν το στόμα του, όμως αυτό δεν έκλεινε. Τον έραψαν στο μοναχικό μανδύα, όπως είθισται και στη συνέχεια έκοψαν το ύφασμα γύρω από το πρόσωπό του, κατά την εντολή του Γέροντος Εφραίμ και τότε βρήκαν, μιάμιση ώρα μετά την κοίμησή του, τον Γέροντα Ιωσήφ χαμογελαστό!«Ορθόδοξη Μαρτυρία»


Η Μετάνοια του Λαού Σήμερα Μόρφου Νεόφυτος - ΜΑΖΙ με την Ελίτα


Γέρων Νίκων Η Ζωή Μετά την Ζωή - ΜΑΖΙ με την Ελίτα


ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ .π ΒΑΡΝΑΒΑΣ. Ι.Μ ΠΡ. ΗΛΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΗΣ


ALITHIA FM π. ΑΒΡΑΑΜ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ 14 12 2015


Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

"ΑΓΝΩΣΤΟ EMAIL ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΗΓΗ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΘΟΣΟΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΝΟΥ ΕΜΑΙΛ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΗ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΘΟΣΟΝ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ...

<<ΤΟ ΕΜΑΙL ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ ΤΟ 2014 (ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΕΜΑΙL) ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ...
ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΕΜΑΙL ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΜΕΝΩ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ...
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΗΓΗ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΚΤΙΜΩ ΤΙΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ...
  ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 15, ΕΝΩ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ ΑΡΧΕΣ ΦΛΕΒΑΡΗ ...
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ  ΕΜΑΙL ...>>
ΤΙ ΕΛΕΓΕ?
1. ΜΕΣΑ ΣΤΟ 14' ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ... ΣΤΟΠ
2. ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ... ΣΤΟΠ
3. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ "ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ" Η ΑΛΛΙΩΣ 
"ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ" ... ΣΤΟΠ
4. ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΤΟΥ 2015 ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ... ΣΤΟΠ
5. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 
40 ΗΜΕΡΕΣ ... ΣΤΟΠ
6. ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΝ 6 ΜΗΝΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2015 ... ΣΤΟΠ 
7. ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2015 Η ΠΟΛΗ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ... ΣΤΟΠ 
8. ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 15' ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ 
"ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ" ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ... ΣΤΟΠ

ΠΗΓΗ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ...http://anargyros61.blogspot.gr/2014/08/blog-post_96.html


ΠΟΛΕΜΟΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕ ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΜΑΚΡΗ.

ΤΟΥΡΚΙΑ. Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟ 2016.ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΌΤΩΝ; ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΜΑΚΡΗ

Τα Στενά θα τα κλείσουν οι Τούρκοι λόγω πολεμικής εμπλοκής Τουρκίας - Ελλάδας!

Από χθεσινό τηλεφωνικό διάλογο με ...ομοιοπαθή: 
- Οι Τούρκοι  έκλεισαν τα Στενά!
- Ε και;
- Τι λες; Ήρθε η ώρα;
- Καλά αυτό δεν το περίμενα από σένα!
- Γιατί;
- Αφού ξέρεις! Πρέπει να προηγηθούν κι άλλα πράγματα μέχρι να κλείσουν τα Στενά λόγω πολεμικής εμπλοκής με εμάς και τότε οι Ρώσοι να τους ισοπεδώσουν!
- Δίκηο έχεις... Να περιμένουμε χερσαίες εμπλοκές στην Συρία, άνοιγμα του θέματος της Θράκης, απόσυρση πρεσβειών καθώς και κινήσεις προς την δημιουργία κουρδικού κράτους στην καρδιά της Τουρκίας...
- Εμ! Αφού μας τα είπαν όλα οι γέροντες! Εσύ του κεφαλιού σου...
- Μεγάλωσα και μυαλό δεν έβαλα. Βιάζομαι ως συνήθως... 

ΠΗΓΗ ΗΓΓΙΚΕΝ......http://hggiken.pblogs.gr/2015/12/ta-stena-tha-ta-kleisoyn-oi-toyrkoi-logw-polemikhs-emplokhs-toyr.html

«Όλα καλά θα πάνε....να μην ανησυχούμε...»

ΠΗΓΗ ΗΓΓΙΚΕΝ

Μήνυμα αγαπητού φίλου από το πρόσφατο προσκήνυμά του στο Άγιον Όρος: 
Άγιον Όρος το Ανάγνωσμα!! 
Πρώτα απ' όλα να σας πω ότι στο Άγιο Όρος έχω πάει 2 φορές και έχω επισκεφθεί συνολικά 4 μονές. 

Η τελευταία μου επίσκεψη ήταν στην Μονή Γρηγορίου και θεωρώ - αν και υπάρχουν πολλές ακόμα Μονές που θα ήθελα να επισκεφθώ - ότι δεν είναι απλά ένα μοναστήρι αλλά ένα πνευματικό και Θεολογικό εργαστήρι με σπουδαίους μοναχούς με γνώσεις, βαθειά πίστη και φώτιση. 

Οι εντυπώσεις μου ήταν τόσο ισχυρές που η Μονή Γρηγορίου έχει μείνει στην καρδιά μου, και από ως φαίνεται - αν θέλει κι ο Θεός - θα αποτελεί από εδώ και πέρα τον τακτικό μου προορισμό στο Άγιο Όρος. 

Γνώρισα και μίλησα με αρκετούς γέροντες, κάτι το οποίο δεν ήταν μόνο δική μου πρωτοβουλία αλλά και παράδοση της Μονής, όπου κάθε απόγευμα ερχόταν ένας γέροντας - άλλος κάθε φορά - σταλμένος από τον Ηγούμενο να μιλήσει στους προσκυνητές. 
Τα θέματα κατά κύριο λόγο Σωτηριολογικά, πνευματικά και συμβουλευτικά. 

Στην Μονή Γρηγορίου ξεχείλιζε η ταπεινότητα, η Αγάπη και το φως που εκπέμπανε οι γέροντες που τους μιλούσες. 

Θεωρώ πως αξίζει να την επισκεφθείτε όσοι δεν έχετε πάει, να πάρετε τις ευλογίες από τον Ηγούμενο, τον γέροντα Πανάρετο (μορφή) τον γέροντα Λουκά τον Ιατρό, να μιλήσετε και να καθαρισθείτε εσωτερικά. 
Εγώ πήγα γιατί ο πνευματικός μου έχει πνευματικό γέροντα από την Μονή Γρηγορίου και κάθισα 4 υπέροχες μέρες με αγρυπνία, προσευχή και άκρα κατάνυξη. 


Στο δια ταύτα...γιατί από ό,τι καταλαβαίνω εσάς σας ενδιαφέρουν άλλα πράγματα. 

Με 3 γέροντες διαφορετικούς γίνανε οι εξής 3 διαφορετικές συζητήσεις: 

1η Συζήτηση: 
- Γέροντα, πως τα βλέπεις τα πράγματα; (προσοχή: άλλο θέλω να ρωτήσω, ξεκινάω έτσι, για να πάω μέσα από τη συζήτηση στις προφητείες). 
- Σιωπή κανά 2-3 λεπτά, κλειστά μάτια...αμηχανία (από μένα) 
- "Όλα καλά θα πάνε....να μην ανησυχούμε...υπομονή, προσευχή και ο Θεός θα τα κανονίσει όλα όπως πρέπει. Όλα θα φτιάξουν". 

2η Συζήτηση: 
- Γέροντα, με την κάρτα του πολίτη τι θα γίνει; 
- Θα την ψηφίσουν αλλά δεν θα προλάβουν να την υλοποιήσουν γιατί θα γίνει πόλεμος! 
- (κάποιοι άλλοι, που δεν γνωρίζανε, άρχισαν να ρωτάνε σχετικά) 
- Εεεε...όπως τα είπε ο π. Παίσιος....κοιτάξτε, υπάρχει η Συνθήκη των δαρδανελίων, του Μοντρέ, όπου η Ρωσία περνάει τα πλοία της ελεύθερα. Οι Τούρκοι θα κάνουν έναν πόλεμο με εμάς, για να βρουν αφορμή να κλείσουν τα Στενά και να αποκλείσουν τη Ρωσία. Τότε η Ρωσία θα κατέβει και θα περάσει μέσα από την Τουρκία, όπως μας έχουν πει οι γέροντες. Αλλά να μην ανησυχείτε....δεν θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα εμείς. Σε εμάς το Ψωμί, το Νερό και η Ελιά - όπως μας είπε και ο π. Παίσιος - δεν θα μας λείψουν!! Αλίμονο όμως στους Ευρωπαίους. Κοντά είναι όλα. 
- Γέροντα, με τον Βαρθολομαίο και τον Οικουμενισμό τι γίνεται; 
(Άρχισε να λέει τότε τα του Βαρθολομαίου, ότι σκοπό έχουν να ενώσουν όλο τον Χριστιανισμό υπό τον Πάπα και μετά να ενωθούν όλες οι Θρησκείες υπό έναν "Θεό", αλλά δεν θα γίνουν τα σχέδια, κλπ κλπ). 
Οπότε τον διακόπτει κάποιος προσκυνητής και του λέει: 
- Μα γέροντα, το 2016 έχω διαβάσει ότι έχουν κανονίσει 8η Οικουμενική για να κανονίσουν για την ένωση...τι μας λέτε ότι δεν θα γίνουν τα σχέδια; 
Οπότε, σε μια αποστροφή του λόγου ο παπούλης, γυρνάει και του λέει: 
- Ποιο 2016; Μέχρι το 2016 θα έχουν γίνει τόσα πολλά που δεν κάνουν καμιά συνάντηση....άστους να κανονίζουν! 

3η συζήτηση: Γέροντας μιλούσε σε κάποιους δικούς του, οπότε χώνομαι στην συζήτηση...μιλάγανε για τον Βαρθολομαίο. Οπότε από εδώ και από εκεί, τον ρωτάω και εγώ το άσχετο μου: 
- Γέροντα, λένε κάποιοι για Αναλαμπή, εσείς τι λέτε; 
- Εεε...θα γίνει, όπως ακριβώς μας είπε και ο γέροντας Παίσιος. 
- Πάω να τον διορθώσω ο εξυπνάκιας: γέροντα, ο π. Ιωσήφ ο Βατοπεδινός το είπε...όχι ο γέροντας Παίσιος! 
- Όχι...το είπε ο γέροντας Παίσιος! 
- Μα...γέροντα...τα έχω διαβάζει τα βιβλία για τον γέροντα - πουθενά δεν λέει κάτι τέτοιο! 
- (τα χει πάρει ο μοναχός): Ποια βιβλία, δεν με ενδιαφέρει τι λένε...εμένα προσωπικά μου το είπε, θα έχουμε Αναλαμπή της Ορθοδοξίας και θα φωτίσει η Ορθοδοξία όλη την οικουμένη!