Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΓΕΡΩΝ ΝΙΚΩΝ

Δείτε όλες τις συγκλονιστικές εμπειρίες ανθρώπων για την μέλλουσα ζωή.Αφηγείται ο Γέροντας Νίκων.Μεταθανάτιες εμπειρίες,παράδεισος,ζωή μετα την ζωή.Το βίντεο περιέχει μόνο τις μαρτυρίες που αναφέρει ο Γέροντας στην ομιλία του.ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ-ΓΕΡΩΝ ΝΙΚΩΝ.Ολες οι συγκλονιστικές αφηγήσεις του Γέροντα Νίκων από προσωπικές μαρτυρίες ανθρώπων.Ανθρωποι νεκροί για εμάς ήρθαν σε επικοινωνία με τους ζωντανούς συγγενείς τους.

Αποκατάσταση αλήθειας περί σεισμού από το Γέροντα Γαβριήλ τον Αγιορείτη


Ιερά Καλύβη Ζωοδόχου Πηγής, Ιερά Σκήτη Αγ.Παντελεήμονος
Κουτλουμουσίου
17.09.2015 Σοφίας, Πίστεως, Ελπίδος, Αγάπης των Μαρτύρων

Προς δόξαν Θεού έπρεπε να λάμψει η αλήθεια.
Για να αρθεί κάθε παρεξήγηση περί τον 
άγιο γέροντα Γαβριήλ τον Αγιορείτη.

Την παρελθούσα Δευτέρα 14.09.2015 σε γενομένη συζήτηση μεταξύ αγιορειτών Πατέρων και προσκυνητών του Αγίου Όρους, ακούστηκε ότι ο γέροντας Γαβριήλ του κουτλουμουσιανού ιερού κελίου Αγ. Χριστοδούλου είπε ότι: «θα γίνει μεγάλος και καταστροφικός σεισμός στην Αθήνα». Ακολούθησαν διάφορα σχόλια από Πατέρες και αδελφούς. Τους είπα: «ας σταματήσουμε τα σχόλια, πρώτα να ρωτήσουμε το γέροντα Γαβριήλ αν το είπε, πώς το είπε και από πού είναι η πληροφορία και μετά σχολιάζουμε».

Λόγω αδυναμίας μετακίνησής μου προς το κελί του γέροντος Γαβριήλ απέστειλα την επομένη μέρα δικό μου άνθρωπο με το κινητό του στο γέροντα και τον παρεκάλεσε όπως τον είχα συμβουλέψει να με πάρει ο γέροντας τηλέφωνο. Έτσι κι έγινε.

Ο αγαθός γέροντας Γαβριήλ που τις τελευταίες 3 δεκαετίες προς δόξαν Θεού αναλώνεται συμβουλεύοντας τους χριστιανούς από πρωίας έως εσπέρας, με πήρε τηλέφωνο και αφού πρώτα μου έδωσε κατά το άγιο τυπικό του πάρα πολλές ευχές που αρκούν να φθάσω έως και τον τρίτο ουρανό, μετά μου διευκρίνισε το παρακάτω:

- «Άκουσε Πάτερ Νεκτάριε. Ήρθαν στο κελί μου χριστιανοί και τους είπα, ότι διάβασα στην εφημερίδα, ότι ένας μεγάλος σεισμολόγος είπε ότι θα γίνει μεγάλος και καταστροφικός σεισμός στην Αθήνα. Αυτοί οι ευλογημένοι πήγαν και είπαν έξω στον κόσμο ότι εγώ τους είπα ότι θα γίνει μεγάλος και καταστροφικός σεισμός στην Αθήνα»

«Κατάλαβα γέροντα», του είπα.

«Σας παρακαλώ γέροντα Γαβριήλ μήπως μπορείτε να γράψετε ένα απλό κείμενο με λίγες γραμμές, να το αναρτήσω στο blog μου για να αρθεί η κάθε παρεξήγηση για το όνομά σας;»

Απάντηση: «Μπορώ Πάτερ Νεκτάριε, αλλά όχι τώρα αμέσως, γιατί μου πονάει όλο το σώμα. Θα το κάνω μόλις μπορέσω».

Την επομένη ο άγιος γέροντας μου απέστειλε την παρακάτω ιδιόγραφη απάντησή του: 

Την ευχή σας Γέροντα Γαβριήλ να έχουμε. Ευχόμεθα ο Κύριος της δόξης Ιησούς Χριστός να σας δίνει υγεία σωματική και φωτισμό που να περισσεύει για να φωτίζετε και εμάς τους αγιορείτας και τους λαϊκούς αδελφούς μας.

Ο Κύριος Ιησούς Χριστός
και η Υπεραγία Μητέρα Του
η επονομαζομένη
Παναγία Αρβανίτισσα
να σας ευλογούν.
Γέρων Νεκτάριος Μοναχός
Αγιορείτης




ΠΗΓΗ..........................http://geron-nektarios-o-agioritis.blogspot.gr/2015/09/blog-post.html


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,
Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ,ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΠΛΟΓΚ.

ΕΧΘΕΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΙ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ,ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΤΕ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟ ΕΙΔΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ....

ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΝΚ http://profitiesorthodoxias1.blogspot.gr/2015/09/blog.html

ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΗΜΕΗΛ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΟΥ.

Ο ΠΑΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΥΝΗΜΑ ΟΤΙ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ 10-20 ΜΕΡΕΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗ.ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΤΟΝ ΣΤΗΒΕΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ,ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΣΤΗΒΕΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΝ ΛΑΙΝ.

ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΣΤΙΒΕΝ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΛΠ.
ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΣΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ.

Η ΕΙΔΗΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΣΕΙΣΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ,ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ.ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ.ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΝ ΠΗΡΕ....Ή ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ?

ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΤΟΥ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ,ΗΔΗ Ο ΠΑΝΟΣ ΕΝΑ ΝΕΑΡΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ,ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ,ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΔΩΣΕ.

ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ.

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΑΙΔΙ-ΤΑΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ,ΥΠΟ ΤΙΣ ΜΕΣΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ,ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ.

ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΜΑΣ ΕΡΓΑ,ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ.

ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΡΕ...ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ?

ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ,ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ,ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΝΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑ Η ΑΝΑΠΗΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.Ή ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟ ,ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ,ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑΝ ΓΟΛΓΟΘΑ,ΟΧΙ ΕΝΑΝ ΣΤΑΥΡΟ.
ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ.
ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΜΑΝΑΔΩΝ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ,ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ,

ΚΑΝΕ ΜΕ ΚΑΛΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΡΘΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ,ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΑ,ΕΧΩ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ....ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ,ΜΗ ΕΚΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ.

ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΒΙΑΣΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΑΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΟΥΝ.

ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ.

ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΙ ΓΟΛΟΓΟΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝ.......ΤΙΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΙ Ο ΘΕΟΣ.

ΕΓΩ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ Ή ΦΕΥΓΕΙΣ.

ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΧΑΝΕΤΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΣΚΟΠΑ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

ΔΕΝ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ.

ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?

ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ Ο ΥΙΟΣ ΤΗΣ.
ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΑΤΑ ΣΕ ΑΓΙΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΓΙΑΤΙ ΤΑΜΑ ΑΓΙΩΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΓΑΒΡΙΗΛ.

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

BLOG ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ -ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ-ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ,


ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΙΚΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΕΛΠΙΔΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΦΘΟΡΑ,ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΛΠΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ
ΡΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ,ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΟΥ.
ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.

Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΕΡΙ ΣΕΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΔΗΘΕΝ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΜΥΝΗΜΑ ΕΝΟΣ ΝΕΑΡΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ,
ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ.

Η ΕΙΔΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ.

Ο ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ  ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΓΑΒΡΙΗΛ,ΜΑΛΙΣΤΑ,ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ ΠΩΣ ΟΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΟΤΑΝ ΔΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ.
ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ,ΕΝΩ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΔΥΣΜΕΝΗ ΘΕΣΗ.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΒΕΝ.

ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ,ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ,ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ.
ΘΕΩΡΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ,ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟ,ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΛΑΒΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ,ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.

ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΣΤΗΒΕΝ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΕ 10-20 ΜΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΜΥΝΗΜΑ.

ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΞΗΣ..


πηγα και γω στο αγιο ορος και γυρισα πριν 2 μερες

συναντησα και γω τον γεροντα γαβριηλ

και οντως μ ειπε οτι θα γινει μεγαλος σεισμος συντομα,10-20 μερες
δλδ μεχρι τελος του μηνα με αρχες οκτωμβρη μαλλον θα γινει σεισμος

ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΑΝ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ
ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ.


ΣΤΙΣ 16/9 ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΕΣΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ

ΣΤΙΣ 16/9/2015
ΕΛΑΒΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΗΜΕΗΛ

αδελφέ να σε παρακαλέσω όταν λες κάτι που σου λέει ένας Γέροντα να το λες όπως το είπε όχι όπως θέλεις εσύ

ο Γέροντας είπε πως του είπαν κάποιοι Σεισμολόγοι ότι θα γίνει μεγάλος σεισμός στην Ελλάδα

Δεν είπε ο Γέροντα θα γίνει
είπε πως είπαν θα γίνει

σκανδάλισες πολύ κόσμο και τον ίδιο τον Γέροντα

διόρθωσε το λάθος σου

ΒΕΒΑΙΑ Ο ΣΤΗΒΕΝ ΤΟ ΕΨΑΞΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ,ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ


Διαδώστε το σας παρακαλώ - ο Γέροντα Γαβριήλ δεν είπε ότι θα γίνει σεισμός

Παρακαλώ αυτός που έβαλε την είδηση ότι είπε ο Γέροντας Γαβριήλ ότι θα γίνει μεγάλος Σεισμός στην Ελλάδα η να γράψει όλη την πρόταση η να ρίξει την είδηση που ανέβασε και σκανδάλισε και τον κόσμο και τον Γέροντα.
Ένας φίλος μου σήμερα 16/09/2015 ήταν Άγιο Όρος πήγε και ρώτησε τον Γέροντα αν είπε τέτοιο πράγμα
Ο Γέροντα απάντησε όχι δεν ειπα
απλός είπα πως κάποιοι ήρθαν και μου είπαν ότι κάποιοι σεισμολόγοι λένε πως θα γίνει μεγάλος σεισμός στην
Ελλάδα.

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,Ο ΝΕΑΡΟΣ ΠΑΝΟΣ,ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑ ΕΞΗΣ..
δεν ειχα σκοπο να πω ψεματα,και δεν πηγαινω και τακτικα στο αγιο ορος,εχω και μαρτυρες,ο γεροντας θα ακουσε οτι θα γινει σεισμος απο επστημονες και να περασε το μηνυμα σε μενα,αλλα δεν μ πε οτι ποιος το,ειπε,εσυ τι θα εκανες στη θεση μ??πρωτη φορα ειχα παει στο αγιο ορος,πρωτη φορα συναντησα τον γεροντα απο κοντα,και ακουσ αυτα τα λογια δεν ειχα σκοπο να τρομοκρατησω κανεναν και ουτε να πω ψεματα,ισα ισα πιστευα οτι μαυτα π ακουσα επρεπε να ενημερωσω τον κοσμο

δεν ηθελα να κανω παραπληροφορηση δεν ειμαι τετιοιο ατομο και ουτε να το παιξω προφητης που επισης δεν ειμαι τετοιο ατομο,τωρα αν θελετε πιστεψτε με
πραγματικα λυπαμαι με ολο αυτο που εγινε...ο γεροντας με βαση αυτα που γραφει η επιστολη του θα ακουσε απο επιστημονες οτι θα γινει σεισμος και να το περασε το μηνυμα σε μενα
τοσο χρονια ειμαι γραμμενος στο μπλκ σας
θα σου πω βημα βημα πως εγινε,δεν θελω να κατηγορησω το γεροντα,προς θεου,αγιος ανθρωπος ειναι για μενα
πηγα για πρωτη φορα στο αγιο ορος.Οταν τελειωσε ο εσπερρινος πηγα και βρηκα τον φιλο μ να παμε να αραξουμε πουθενα και οταν τν βρηκα γυρισε και μ ειπε οτι γνωρισε μια παρεα και πιασανε την κουβεντα
και αυτη η παρεα ειπαν στον φιλο μ οτι συνατησα τον γεροντα γαβριηλ και του ειπαν οτι θα γινει συντομα σεισμος.και λεω τον φιλο μ παμε στο γεροντα γαβριηλ να το ακουσω με τα δικα μ αυτα αυτια*και πηγαμε πηραμε την ευλογια του και μας ειπε οτι θα γινει σεισμος,και ακουγετε πολυ οτι θα γινει σεισμοςκαι οτι τα γεγονοτα τρεχουν οταν τον ρωτησα αν ημαστε κοντα η οχι,αν με αξιωσει ο θεος θα παω στο αγιο ορος,και θα ζητησω εγω ο ιδιος συγνωμη απο τον γεροντα και θα του εξηγησω πως εγινε,τωρα με πιστευεις??


ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ,ΚΑΛΑ ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΓΝΩΜΗ,ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΦΟΣΩΝ Ο ΘΕΟΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΔΙΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ,ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ,ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΤΑΜΑ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΑΠΛΩΣ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ,ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΘΡΗΣΚΟΥ.ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ.ΤΟΥ 
ΖΗΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΓΑΒΡΙΗΛ,ΕΤΣΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΣ.ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΩΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ......ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΩΝ ΚΛΠ.ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ.
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ.