Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Έρχονται Προφητευμένα Γεγονότα που θα Δώσουν Διέξοδο και στον Πόνο της Κύπρου…

Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος φιλοξενούμενος στην εκπομπή της κυπριακής τηλεόρασης "Μαζί στο ΡΙΚ", με την Ελίτα Μιχαηλίδου, που μεταδόθηκε στις 27 Απριλίου 2015, μιλά για την Κύπρο, το βίωμα του πόνου και της απώλειας που γεύτηκε στην παιδική κι εφηβική του ηλικία στην κατεχόμενη Ζώδια, τις προσωπικές του εμπειρίες κοντά στους σύγχρονους Αγίους Παΐσιο, Πορφύριο και γέροντα Ιάκωβο Τσαλίκη, τη σημασία της Ορθόδοξης Πίστης και τον προφητικό λόγο πολλών αγίων ανθρώπων του Θεού.


Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΗΜΑΔΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΤΩΝ 2 ΧΩΡΩΝ,

ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ .ΗΔΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΔΕΚΑΔΩΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ!!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΠΑ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ,ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΡΗΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Η ΑΤΑΛΑΝΤΗ,ΤΟ ΑΙΓΙΟ,Ο ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ,ΤΟ ΡΗΓΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΚΛΠ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΕΩΣ 6-7 ΡΙΧΤΕΡ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ,ΟΜΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΤΟ ΕΣΤΙΑΚΟ ΒΑΘΟΣ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ
ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ !!!!

ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 5 ΡΙΧΤΕΡ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΕΣΤΙΑΚΟ ΒΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΝΕΤΑ!!

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ  ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ
ΘΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ.

ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΘΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!!

ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2015---ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ.

ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΕ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΟΤΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΩΣ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ.



Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ 17 ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ,ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΡΗΜΟΥΣ.

ΠΩΣ ΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ?
ΠΩΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ?
ΠΩΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΕΙ?

ΖΩΝΤΑΝΟ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΙΟΣ ΕΝ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΒΙΤΑΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΕΥΛΑΒΗ ΠΙΣΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ.Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΟΘΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ,

ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ
ο δικός μου Γέροντας ανέφερε ότι θα πληρωθούν συντάξεις και μισθοί μέχρι τον Μά'ι'ο!

Από εκεί και πέρα....Ο Γέροντας Αρσένιος (κατά κόσμον Παντελεήμων Τσέκος,ο γνωστός Γέροντας που έσωσε δύο φορές ο Αγιος Πα'ί'σιος στον εμφύλιο)πριν πεθάνει μου είπε ότι" πρώτα η Μετάνοια(περίοδος Σαρακοστής-Πάσχα)και μετά τα γεγγονότα".Τα παιδιά του τα ειδοποίησε ότι ο πόλεμος θα ξεκινήσει από κάτω,από την Συρία.Το θέμα των λαθρομεταναστών όλοι το βλέπετε ,καλό είναι να διαβάσετε τι είχε γράψει ο Γέροντας θεόκλητος πάνω στο ζήτημα.

[10:32:38 μμ] (Channel) : Αυτό που θα πω είναι από παλιοημερολογίτη γεροντα.Εγώ είμαι με το νεο.
Εναν χρόνο πριν γινει η εισβολή στην Κύπρο είχε πει σε μια γυναίκα ότι του χρόνου την τάδε ημερομηνία θα κάνουν οι τούρκοι εισβολή στην Κύπρο και θα φτάσουν έως εκεί(της οριοθέτησε την γραμμή).
Αυτή ήταν Κύπρια και ζούσε με την οικογένειά της στα τώρα κατεχόμενα εδάφη.Το είπε στον άντρα της που ήταν χρηματιστής και αυτός δεν το πίστεψε,όμως το έγραψε σε ένα χαρτάκι και το έβαλε στο χρηματοκιβώτιο.
Τον άλλον χρόνο πράγματι έγινε όπως τα είχε πει ο γέροντας.Τότε ο χρηματιστής πίστεψε και πήρε την οικογένειά του και πήγε στα μέρη που ο γέροντας είχε πει ότι θα μείνουν ελεύθερα και σώθηκαν.
Πριν από 25 χρόνια που η γυναίκα του θα ξαναπήγαινε στον γέροντα της είπε να τον ρωτήσει πότε θα ελευθερωνόταν η Κύπρος.
Τότε ο γέροντας της είπε πως ο άντρας της θα πέθαινε σε 3 ημέρες,πράγμα που έγινε και της είπε ακόμη πως την Ελλάδα θα την κυβερνούσαν οι κομμουνιστές για ένα φεγγάρι,μετά θα έπεφτε πείνα μεγαλύτερη του 40,θα ξεσηκωθεί ο κόσμος θα υπάρξει μεγάλη αναταραχή και τότε θα επιτεθούν οι τούρκοι στην Ελλάδα.
Το μάθαμε από άνθρωπο που μένει στο μοναστήρι που αυτός ο γέροντας ήταν ηγούμενος.

[10:24:15 μμ] (Channel) :Δ ικηγόρος Συνεργάτης της αδελφής μου (είναι στο ίδιο Δικηγορικό Γραφείο) πήγε στο όρος πρίν το Πάσχα. Εν ολίγοις: Οι εξελίξεις μέσα στο καλοκαίρι θα είναι ραγδαίες. Αυτό μόνο μας ανέφερε από τους Γέροντες. Δεν του αναφέρθηκε αρχή ή τέλος Καλοκαιριού.


[10:25:03 μμ] (Channel)  εγω ξερω απο τον γεροντα εφραιμ οτι τελος καλοκαιριου θα υπαρχει ο ΓΠΠ. 

ο δικός μου Γέροντας ανέφερε ότι θα πληρωθούν συντάξεις και μισθοί μέχρι τον Μά'ι'ο!

Από εκεί και πέρα....Ο Γέροντας Αρσένιος (κατά κόσμον Παντελεήμων Τσέκος,ο γνωστός Γέροντας που έσωσε δύο φορές ο Αγιος Πα'ί'σιος στον εμφύλιο)πριν πεθάνει μου είπε ότι" πρώτα η Μετάνοια(περίοδος Σαρακοστής-Πάσχα)και μετά τα γεγγονότα".Τα παιδιά του τα ειδοποίησε ότι ο πόλεμος θα ξεκινήσει από κάτω,από την Συρία.Το θέμα των λαθρομεταναστών όλοι το βλέπετε ,καλό είναι να διαβάσετε τι είχε γράψει ο Γέροντας θεόκλητος πάνω στο ζήτημα.

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ----ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.

Ο ΠΑΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΙΔΗΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

1.ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

2.Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΜΩΣ ΤΙ ΚΑΚΟ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΛΠ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ,
ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ,ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.



ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ FEMA.
OMΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΝ.
ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ,ΟΜΩΣ
ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΑΥΤΟΙ ,ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΕΧΝΗΤΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.

ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟ.
H XΩΡΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ,ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΡΙΨΗ ΜΕΤΕΟΡΙΤΩΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ,ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΙ Η ΣΤΑΘΜΗ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ,ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΟΠΟΙ,ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΓΗΣ!!

ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΡΗΓΜΑΤΑ,ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ ΚΛΠ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 700 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ  ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Πριν από μερικούς μήνες δόθηκε μια συνέντευξη των  Υπουργών Εξωτερικών Γαλλίας και ΗΠΑ. Όπως μπορείτε να δείτε σε κάποια φάση του βίντεο που ακολουθεί ο Γάλλος υπουργός λέει : <<Έχουμε περίπου 500 μέρες για να αποτρέψουμε το κλιματικό χάος>>.


Η ημερομηνία που λήγουν οι 500 μέρες είναι η 15η Σεπτεμβρίου 2015.
Συνδυάστε τώρα αυτή την είδηση με το παρακάτω μήνυμα (μετάφραση από το συντάκτη) που μας ήρθε πριν από λίγο :
Όλοι έχετε ακούσει  για έναν επερχόμενο αστεροειδή ή μετεωρίτη που θα προκαλέσει καταστροφικές ζημιές στη γη και ενδεχομένως να εξαλείψει τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. 

Έχω μια πηγή που μου επιβεβαίωσε ότι ένας κομήτης μεγέθους  2,5 μίλιων, που  οι ερευνητές έχουν εντοπίσει και μελετήσει εδώ και χρόνια οδεύει προς τη γη και αναμένεται να φθάσει  μεταξύ 15 και 28 Σεπτεμβρίου  του τρέχοντος έτους, το 2015. 

Επίσης, μου επιβεβαίωσε ότι αυτός είναι ο λόγος όλα τα έθνη έχουν μυστηριωδώς μετακινήσει  πυραύλους τους σε κοινή θέα και σε αδιάφορες στρατηγικές θέσεις. 

ΠΡΟΣΟΧΗ η δοκιμή προσεδάφισης που έκαναν πριν λίγους μήνες και ήταν αποτυχημένη ήταν απλά μια πρόβα και θα επιχειρηθεί αποστολή όπως ακριβώς και στην ταινία deep impact.

 Ως έσχατη λύση, εφόσον αυτό ο 2.5 μιλίων κομήτης δεν διασπάται αρκετά (το οποίο, ακόμη και επιτύχει θα μιλάμε για άνευ προηγουμένου καταστροφή). 
Σύμφωνα με την πηγή καμία χώρα  πραγματικά δεν διαθέτει  την τεχνολογία ακόμα για να καταστρέψει ένα ουράνιο σώμα, ειδικά μια τέτοιου μεγέθους, ακόμα και με πυρηνικό πύραυλο (αυτό εγκυμονεί κινδύνους να αναφλεγεί η ατμόσφαιρα). O κομήτης εκτιμάται ότι θα χτυπήσει την δυτική ακτή της Αμερικής (ΗΠΑ, ΜΕΞΙΚΟ κλπ έως και ΒΡΑΖΙΛΙΑ).

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ
ΚΟΣΜΟ.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ,ΠΗΡΕ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΙΤΙΣΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΜΑΙΟΥ!!...
.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΙΤΙΣΣΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ.ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΤΑΦΟΥ..ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
Ἔξαρχος: ὁ Ἀρχιμ. Δαμιανός. Διεύθυνσις: Ἐρεχθέως 18, Πλάκα,
Τ.Κ. 10556 Ἀθῆναι. Τηλ. 210/3225810, Φάξ: 210/3228778.
ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗ.
ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΥΡΜΟΥΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΘΑΥΜΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΥΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΙΝ 2 ΗΜΕΡΕΣ,ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΩ.ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ!

Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ---ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ


ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ,ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΚΤΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ.

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο UCKA,O ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ.

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ 2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ.

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ 19ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ 5 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΑΒΕΙ 3,ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΙ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,

ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ!!!

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΚΟΨΙΜΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΠ.ΟΠ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΩΝ,ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ....

----------ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ...

Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟ ΑΙΓΙΟ ΩΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗ.

ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΙΟ ΜΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΗΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ.


ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΟΛΑ..

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΛΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ  ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ.

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΗΤΗ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ,ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΛΑΙΓΩΝΤΑΣ.


ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΛΕΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,
ΜΕ 2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ!!

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ ,ΜΟΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ......ΤΟΤΕ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ?

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟΥ,ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ?

ΑΝ ΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ!!!

ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ!!
ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ  Η ΜΟΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.

ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ν ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΑΙΚΟ Ή ΜΟΝΑΧΟ.

.....ΣΕ ΛΙΓΑ ΚΑΙΡΟ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!


ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΟΡΑΤΙΚΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ..

ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ,ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ!!


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΗΥΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.











ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ.

ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

Η ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ.Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ... ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


Η ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ
ΠΑΙΣΙΟ,ΠΟΡΦΥΡΙΟ,ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ,ΤΑΞΙΑΡΧΗ,ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ,ΑΓΙΟ ΣΑΒΒΑ,ΑΓΙΟ ΡΑΦΑΗΛ,ΟΣΙΟ ΔΑΥΙΔ-ΓΕΡΟΝΤΑ ΤΣΑΛΙΚΗ,ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ,,ΑΓΙΟ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΡΩΣΣΟ....ΕΔΡΑΣΕ ΩΣ ΦΑΡΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ,ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΚΦΡΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ..

ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ  ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΣΦΡΑΓΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2015-2016



1.--------------------
οταν ειχα παει στο μνημοσυνο της γιαγιας μου ο παπας μας ειπε οτι ειχε πει και ο πατερ παϊσιος. οταν θα ειναι 5 του μηνος πασχα τοτε ολα θα ξεκινησουν και με βαση το παλαιο ημερολογιο φετος 5 του μηνα ειχαν πασχα οι καθολικοι!

ΕΡΩΤΗΣΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Ή 5 ΜΑΙΟΥ?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ.

2.------------«Όλα καλά θα πάνε....να μην ανησυχούμε...»
Μήνυμα αγαπητού φίλου από το πρόσφατο προσκήνυμά του στο Άγιον Όρος: 
Άγιον Όρος το Ανάγνωσμα!! 
Πρώτα απ' όλα να σας πω ότι στο Άγιο Όρος έχω πάει 2 φορές και έχω επισκεφθεί συνολικά 4 μονές. 

Η τελευταία μου επίσκεψη ήταν στην Μονή Γρηγορίου και θεωρώ - αν και υπάρχουν πολλές ακόμα Μονές που θα ήθελα να επισκεφθώ - ότι δεν είναι απλά ένα μοναστήρι αλλά ένα πνευματικό και Θεολογικό εργαστήρι με σπουδαίους μοναχούς με γνώσεις, βαθειά πίστη και φώτιση. 

Οι εντυπώσεις μου ήταν τόσο ισχυρές που η Μονή Γρηγορίου έχει μείνει στην καρδιά μου, και από ως φαίνεται - αν θέλει κι ο Θεός - θα αποτελεί από εδώ και πέρα τον τακτικό μου προορισμό στο Άγιο Όρος. 

Γνώρισα και μίλησα με αρκετούς γέροντες, κάτι το οποίο δεν ήταν μόνο δική μου πρωτοβουλία αλλά και παράδοση της Μονής, όπου κάθε απόγευμα ερχόταν ένας γέροντας - άλλος κάθε φορά - σταλμένος από τον Ηγούμενο να μιλήσει στους προσκυνητές. 


Τα θέματα κατά κύριο λόγο Σωτηριολογικά, πνευματικά και συμβουλευτικά. 

Στην Μονή Γρηγορίου ξεχείλιζε η ταπεινότητα, η Αγάπη και το φως που εκπέμπανε οι γέροντες που τους μιλούσες. 

Θεωρώ πως αξίζει να την επισκεφθείτε όσοι δεν έχετε πάει, να πάρετε τις ευλογίες από τον Ηγούμενο, τον γέροντα Πανάρετο (μορφή) τον γέροντα Λουκά τον Ιατρό, να μιλήσετε και να καθαρισθείτε εσωτερικά. 
Εγώ πήγα γιατί ο πνευματικός μου έχει πνευματικό γέροντα από την Μονή Γρηγορίου και κάθισα 4 υπέροχες μέρες με αγρυπνία, προσευχή και άκρα κατάνυξη. 


Στο δια ταύτα...γιατί από ό,τι καταλαβαίνω εσάς σας ενδιαφέρουν άλλα πράγματα. 

Με 3 γέροντες διαφορετικούς γίνανε οι εξής 3 διαφορετικές συζητήσεις: 

1η Συζήτηση: 
- Γέροντα, πως τα βλέπεις τα πράγματα; (προσοχή: άλλο θέλω να ρωτήσω, ξεκινάω έτσι, για να πάω μέσα από τη συζήτηση στις προφητείες). 
- Σιωπή κανά 2-3 λεπτά, κλειστά μάτια...αμηχανία (από μένα) 
- "Όλα καλά θα πάνε....να μην ανησυχούμε...υπομονή, προσευχή και ο Θεός θα τα κανονίσει όλα όπως πρέπει. Όλα θα φτιάξουν". 

2η Συζήτηση: 
- Γέροντα, με την κάρτα του πολίτη τι θα γίνει; 
- Θα την ψηφίσουν αλλά δεν θα προλάβουν να την υλοποιήσουν γιατί θα γίνει πόλεμος! 
- (κάποιοι άλλοι, που δεν γνωρίζανε, άρχισαν να ρωτάνε σχετικά) 
- Εεεε...όπως τα είπε ο π. Παίσιος....κοιτάξτε, υπάρχει η Συνθήκη των δαρδανελίων, του Μοντρέ, όπου η Ρωσία περνάει τα πλοία της ελεύθερα. Οι Τούρκοι θα κάνουν έναν πόλεμο με εμάς, για να βρουν αφορμή να κλείσουν τα Στενά και να αποκλείσουν τη Ρωσία. Τότε η Ρωσία θα κατέβει και θα περάσει μέσα από την Τουρκία, όπως μας έχουν πει οι γέροντες. Αλλά να μην ανησυχείτε....δεν θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα εμείς. Σε εμάς το Ψωμί, το Νερό και η Ελιά - όπως μας είπε και ο π. Παίσιος - δεν θα μας λείψουν!! Αλίμονο όμως στους Ευρωπαίους. Κοντά είναι όλα. 
- Γέροντα, με τον Βαρθολομαίο και τον Οικουμενισμό τι γίνεται; 
(Άρχισε να λέει τότε τα του Βαρθολομαίου, ότι σκοπό έχουν να ενώσουν όλο τον Χριστιανισμό υπό τον Πάπα και μετά να ενωθούν όλες οι Θρησκείες υπό έναν "Θεό", αλλά δεν θα γίνουν τα σχέδια, κλπ κλπ). 
Οπότε τον διακόπτει κάποιος προσκυνητής και του λέει: 
- Μα γέροντα, το 2016 έχω διαβάσει ότι έχουν κανονίσει 8η Οικουμενική για να κανονίσουν για την ένωση...τι μας λέτε ότι δεν θα γίνουν τα σχέδια; 
Οπότε, σε μια αποστροφή του λόγου ο παπούλης, γυρνάει και του λέει: 
- Ποιο 2016; Μέχρι το 2016 θα έχουν γίνει τόσα πολλά που δεν κάνουν καμιά συνάντηση....άστους να κανονίζουν! 

3η συζήτηση: Γέροντας μιλούσε σε κάποιους δικούς του, οπότε χώνομαι στην συζήτηση...μιλάγανε για τον Βαρθολομαίο. Οπότε από εδώ και από εκεί, τον ρωτάω και εγώ το άσχετο μου: 
- Γέροντα, λένε κάποιοι για Αναλαμπή, εσείς τι λέτε; 
- Εεε...θα γίνει, όπως ακριβώς μας είπε και ο γέροντας Παίσιος. 
- Πάω να τον διορθώσω ο εξυπνάκιας: γέροντα, ο π. Ιωσήφ ο Βατοπεδινός το είπε...όχι ο γέροντας Παίσιος! 
- Όχι...το είπε ο γέροντας Παίσιος! 
- Μα...γέροντα...τα έχω διαβάζει τα βιβλία για τον γέροντα - πουθενά δεν λέει κάτι τέτοιο! 
- (τα χει πάρει ο μοναχός): Ποια βιβλία, δεν με ενδιαφέρει τι λένε...εμένα προσωπικά μου το είπε, θα έχουμε Αναλαμπή της Ορθοδοξίας και θα φωτίσει η Ορθοδοξία όλη την οικουμένη!


3.-------ΕΝΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΖΩΗΣ.(ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ!)

ΑΡΑ ΜΗΠΩΣ Ο ΠΑΠΑ ΚΑΛΑΙΔΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΣΧΑ 5 ΜΑΙΟΥ,ΗΤΑΝ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΣΧΑ 5 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ?


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΝΑΝ ΙΟΥΛΗ ΘΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ---ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΒΙΤΑΛΗΣ.


ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΜΑΡΤΙΟ 4ΜΗΝΗ ΠΑΡΑΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ........ ΙΟΥΛΗ ΔΕΝ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΤΑΙ?
ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΝΑ ΙΟΥΛΗ ΘΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΤΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

---------OTAN ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΑΠΟ ΟΜΙΚΡΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ...
ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΑ 99 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ,ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α,ΠΟΛΛΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΙΑΙΟ ΤΕΛΟΣ.

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ 
ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ ΑΜΕΣΑ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!
ΗΔΗ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΟΜΠΑΜΑ!!

Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ ΤΟΥ ΕΣΣΕΞ ,Ο ΠΑΠΑ ΚΑΛΑΙΔΗΣ Ή ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ,

ΝΑ ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΥΝ?

Ο ΠΑΠΑ ΚΑΛΑΙΔΗΣ,ΕΝΑΣ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ,ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΣΕ ΕΝΑΝ
ΝΑΟ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΡΑΦΑΗΛ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ
ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΡΑΦΑΗΛ ,

ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΕΞΗΣ..
ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ 5 ΜΑΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΠΑΣΧΑ 5 ΜΑΙΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ 2013
ΠΑΣΧΑ 5 ΜΑΙΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ 2024!!

ΟΜΩΣ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ ΤΟΥ ΕΣΣΕΞ ΕΛΕΓΕ ΤΟ 2020 ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ,

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ ΠΕΡΙ ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΟΠΟΥ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΩΦΡΟΝΙΟ
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ?

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ 2 ΣΚΕΛΗ

1)ΙΣΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΝΑ ΕΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ 5 ΜΑΙΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020.

2)ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Ο ΠΑΠΑ-ΚΑΛΑΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2024.

ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ ΤΟΥ ΕΣΣΕΞ.

ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟ 2015 ΘΑ ΜΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.

ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ......

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΠΕΡΙ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΒΙΤΑΛΗ-ΚΑΠΟΙΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΘΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ


Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΒΓΗΚΕ ΣΕ ΜΠΛΟΓΚ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΠΛΟΓΚ ,

ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
 BLOG http//profitiesorthodoxias1.blogspot.com
HTAN AYTH ΠΟΥ
ΣΥΝΤΑΡΑΞΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΒΙΤΑΛΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΕΝ ΖΩΗ.
ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΚΑΜΑΡΙΖΑΣ ΛΑΥΡΙΟΥ.

ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ.ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 2013,
ΠΡΙΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!!
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΒΙΤΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2011 -2012.

ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ,
ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 ΣΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ,
ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΥΛΑΒΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΜΗΝΑ
ΙΟΥΛΙΟ.---ΕΝΑΝ ΙΟΥΛΙΟ ..ΘΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΤΕ,...ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕ ΤΟ ΕΤΟΣ
ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΒΙΤΑΛΗΣ.

 ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ
ΘΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ,

ΠΡΙΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΜΗΝΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ
ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ!!!

Ο ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑ
ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΒΙΤΑΛΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2292024312 ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΚΑΜΑΡΙΖΑΣ ΛΑΥΡΙΟΥ.


Σάββατο 4 Απριλίου 2015

2008--ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ---ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ...


Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ Ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ
ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ,ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ,ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΑΠΟ ΤΟ 2000
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΣΤΕΙΑ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ ΡΩΣΣΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.
ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.
ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ.

ΚΑΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ,ΣΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ISIS.

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΜΠΛΟΓΚ.

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 2008 Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.(ΕΝΝΟΥΣΕ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ)

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΕΓΕ...

Πάντως ο Γέροντας Ιωσηφ δεν είχε ακουστεί ποτε μεςα στο όρος ότι είχε προορατικο χάρισμα. ΔΙΑΦΩΝΩ εντονα ! ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2008 ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ "ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΗΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ" δηλ στα παραλια Ιωνιας.
ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕ !

ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ 2020,ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ(ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ ΤΟΥ ΕΣΣΕΞ ΤΟ ΕΙΠΕ),ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΟΙΚΟΔΟΜΗΘΕΙ.....ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ...?

ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΤΟ 2018 ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΠΛΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ,ΔΗΛΑΔΗ ...Αγαπητοί αδελφοί ο Ευαγγελισμός με το παλαιό ηλερολόγιο πέφτει μεγάλο Σάββατο και όχι Κυριακή του Πάσχα το έτος 2018! ΚΑΝΕΝΑ άλλο έτος έως το 2100 δεν έχει τον Ευαγγελισμό μαζί με το Πάσχα. Οπότε, ο καιρός κοντεύει...

ΑΛΛΑ ΑΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ 3 ΕΤΗ Ή ΕΣΤΩ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ 3 ΕΤΗ ΤΟΤΕ ΤΟ 2015 ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.

ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΦΤΩΧΙΚΑ ΓΙΑ 15-20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ..
ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ Η ΓΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΥΣΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ..

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΣΟΥΝ ΑΠΟ
ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ.

ΟΠΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ-ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ.
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΡΥΣΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ...

ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΕΛΠΙΔΙΟΥ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟ
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ.

ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΛΠΙΔΙΟΣ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΜΑΣ
ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ!!
.....ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΜΕ ΡΗΓΜΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΗΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΗΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ...........ΘΑΛΑΣΣΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!

ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΑΣ!!!!! ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΑΘΩΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ!!! ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΧΑΚΑΡΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ!!!

ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΝΑ ΥΨΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΜΑΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ




 Το ethnikismos.net δέχεται μεγάλη ηλεκτρονική επίθεση. Παράλληλα, έλαβε και μήνυμα με απειλές από ομάδα τζιχαντιστών χάκερς που πρόσκυται στο ISIS (Ισλαμικό Κράτος). Είναι το δεύτερο μήνυμα που λαμβάνει με απειλές. Παράλληλα, νωρίτερα οι ίδιοι τζιχαντιστές κατάφεραν να χακάρουν γνωστή ελληνική ενημερωτική ιστοσελίδα, αφήνοντας μηνύματα μίσους ειδικότερα κατά των Ελλήνων και γενικότερα κατά των χριστιανών.
ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΑ Ο.Υ.Κ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΙΣΘΗΤΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΟΖ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης μαρτου.ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ Ο.Υ.Κ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΑ ΙΜΙΑ. ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ...

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ,ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

 1.ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΑΔΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΕΙΤΕ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ, ΕΙΤΕ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΤΕ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

 2.Η ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ,ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΙΟΙΚΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩ.

 3.Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΠΟΦΥΛΑΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ,ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ.. ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

 Έχουν έρθει στην Ελλάδα οργανωμένες ομάδες ISIS, αλλά και διαφόρων μισθοφόρων από Ευρώπη και Βαλκάνια, λένε διασταυρωμένες πηγές. Ο στόχος τους είναι να αιματοκυλήσουν την Ελλάδα, μόλις υπάρξει γενική αναμπουμπούλα του λαού την στιγμή που η κυβέρνηση θα ανακοινώσει "πρόβλημα". Επίσης, οι πηγές λένε ότι έχει δοθεί στις ένοπλες αυτές μουσουλμανικές ομάδες λίστα 1800 ατόμων που θα σφαχτούν άμεσα και ότι το σχέδιο περιλαμβάνει γενικές σφαγές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη. Μέσα στους πρώτους στόχους θα είναι αστυνομικά τμήματα και στρατόπεδα. Αμέσως μετά λίγες μέρες θα εισβάλλουν οι Τούρκοι στην Ελλάδα. *** Η μόνη άμυνα που μπορούμε να προβάλλουμε προτού και αν ξεσπάσουν τέτοιου είδους γεγονότα είναι να ενωθεί η Ορθόδοξη εκκλησία των Ελλήνων και να δώσει άμεσα εντολή κάθαρσης της Ελλάδος. Κι επειδή δεν υπάρχει δυστυχώς κανείς από τους τώρα ιεράρχες να είναι πρόθυμος να ενώσει την εκκλησία, θα πρέπει ο λαός να φωνάξει ενωμένος κάποιον που να πληρεί τις προϋποθέσεις, έστω και για λίγο χρονικό διάστημα, μέχρι να γίνει η κάθαρση και στον χώρο της Ορθόδοξης Εκκλησίας και να αναλάβουν οι άξιοι ιερείς. ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ η μόνη ελπίς. ΠΗΓΗ......http://www.volcanotimes.com/2015/04/blog-post_12.html#more

 ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ,ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

 Σε καταιγιστικούς ρυθμούς κινούνται πλέον οι είσοδοι λαθρομεταναστών στην Ελλάδα σε σημείο που οι αρχές να μην προλαβαίνουν να τους μεταφέρνουν στα ελληνικά παράλια. Αποτέλεσμα και εξαιτίας του συνωστισμού που παρατηρείται στο Α. Αιγαίο οι λαθρομετανάστες και απουσία κάθε μέτρου αποτροπής να μην κάνουν πλέον ούτε το τυπικό τηλέφωνο στον αριθμό 112 για «διάσωσή» τους αντίθετα απλά αποβιβάζονται στα ελληνικά παράλια φτάνοντας οι ίδιοι στους λιμενικούς σταθμούς. Πρόκειται για μια κατάσταση που δείχνει τη διάλυση κάθε συστήματος ασφάλειας στα θαλάσσια αλλά και χερσαία σύνορα, διάλυση η οποία έχει γίνει συνειδητά και βάσει στρατηγικής. Οι αριθμοί είναι πραγματικά εξωπραγματικοί. Μόνο σε δύο ημέρες (27 κα 28/3) εντοπίστηκαν στις ελληνικές ακτές 281 λαθρομετανάστες, χωρίς την ανάγκη «διάσωσης» αφού όπως και αναφέρθηκε αποβιβάστηκαν με ίδια μέσα. Στις 28 Μαρτίου στη θαλάσσια περιοχή ‘’Βαρειάς Λέσβου’’ λιμενικοί του Κ/Λ Λέσβου εντόπισαν και υποδέχθηκαν 9 λαθρομετανάστες οι οποίοι είχαν αφιχθεί στην ελληνική ακτή με λέμβο την οποία στη συνέχεια και κατέστρεψαν. Στις 28 Μαρτίου στη Νίσυρο εντοπίστηκαν και μεταφέρθηκαν 39 λαθρομετανάστες από Λιμενικούς του Λ/Χ Σάμου. Οι λαθρομετανάστες έφτασαν με δικά τους μέσα στην ελληνική ακτή με λέμβο την οποία και στη συνέχεια κατέστρεψαν. Στις 27 Μαρτίου στην περιοχή Αεροδρομίου, Αμμουδέλι Πλωμαρίου & Εφταλού Λέσβου εντοπίστηκαν και μεταφέρθηκαν συνολικά 220 λαθρομετανάστες από διάφορες χώρες. Στις 27 Μαρτίου στην Ζωοδόχο Πηγή Σάμου εντοπίστηκαν στις ελληνικές ακτές 13 λαθρομετανάστες. Σε όλες τις άνωθεν περιπτώσεις ο απόπλους έγινε από τα έναντι τουρκικά παράλια, ο εντοπισμός και η μεταφορά τους έγινε από το Λ.Σ σε συνεργασία με την τουρκική Ακτοφυλακή και κατά πάγια διαδικασία. Όλοι οι λαθρομετανάστες οδηγήθηκαν προληπτικά για ιατρικές εξετάσεις, ενώ τους παρασχέθηκαν ρουχισμός και ξηρά τροφή. Στη συνέχεια και μετά από σύντομη παραμονή τους σε κέντρα ανοικτής δομής θα αφεθούν ελεύθεροι για μετακίνησή τους σε αστικά κέντρα κατ΄ επιλογή τους. Στις 25 και 26 Μαρτίου εντοπίστηκαν και μεταφέρθηκαν στα ελληνικά παράλια 266 λαθρομετανάστες. Από τις 11 Μαρτίου έχουν εντοπιστεί και μεταφερθεί στην Ελλάδα 977 λαθρομετανάστες. Ο αριθμός για όλο το Μάρτιο αναμένεται να κλείσει στους 1.500 περίπου. Την καλοκαιρινή περίοδο οι αρχές υποδοχής (Λιμενικό, Συνοριοφυλακη) με την καλυτέρευση των καιρικών συνθηκών εκτιμούν πως ο αριθμός θα ανέρχεται στους 2500 με 3000 μηνιαίως. Από πλευράς πολιτείας δεν υπάρχει καμία ένδειξη ενδιαφέροντος για την δημιουργία αποτρεπτικών ή μηχανισμών πρόληψης εισόδου. ΠΗΓΗ...Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

 -----ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ,ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟΜΕΝΕΙ? ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΡΕΤΕ... ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ....Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΔΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΓΜΗ...ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ..