Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΟΣΙΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΟΥ ΣΑΡΩΦ


π. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗΣ: Ο Χριστόδουλος μου είπε να φτιάξουμε τους «Παπαροκάδες» ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης του π. Νεκταρίου Μουλατσιώτη στον Δημήτρη Σωτηρόπουλο, ο Γέροντας μιλάει για τους «Ελεύθερους», πιο γνωστούς ως «Παπαροκάδες»:

- Για πρώτη φορά αποκαλύπτει το παρασκήνιο της προσπάθειας αυτής, που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις: Η συνάντηση με τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο και η ευλογία του στην προώθηση των «Παπαροκάδων».

- Το Χριστιανικό κύρηγμα που - για πρώτη φορά - γινόταν μέσα στα νυχτερινά κέντρα.

- Απάντηση στις κατηγορίες περί εκκοσμίκευσης.




- Τρόποι προσέγγισης της νεολαίας.

- Τα προφητικά, επίκαιρα μηνύματα των τραγουδιών που ενόχλησαν το κατεστημένο και ιδιαίτερα τους αποδομητές της Πίστης και Πατρίδας.

π. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗΣ: Έσχατα χρόνια, Αντίχριστος - Συνέντευξη στο ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Στο Τρίτο και τελευταίο μέρος της αποκλειστικής συνέντευξης που παραχώρησε ο π. Νεκτάριος Μουλατσιώτης στον Δημήτρη Σωτηρόπουλο, Διαχειριστή του ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ο Γέροντας μιλάει:


- Για τα έσχατα χρόνια και την εποχή του Αντιχρίστου.

- Για το πρώτο Θηρίο της Αποκάλυψης.

- Για το χάραγμα και την αχρήματη κοινωνία.

- Για την «αναλαμπή» της Ορθοδοξίας και άλλες Προφητείες σχετικά με την Κωνσταντινούπολη.

- Για τους Γέροντες Παΐσιο και Πορφύριο.

- Τέλος, στο κλείσιμο της συνέντευξης απευθύνεται στους νέους που σκέφτονται να εγκαταλείψουν την Ελλάδα για να αναζητήσουν  την τύχη τους στο εξωτερικό.

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Άνθη από τον κήπο Πατρός Παϊσίου


ΕΦΡΑΙΜ ΑΡΙΖΟΝΑΣ-ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ


ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ 2 ΩΡΕΣ


ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ 20ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ


Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΑΜΒΡΟΣΙΟ ΛΑΖΑΡΗ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ
2-3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

37. Θα γίνονται πόλεμοι παντού. Η Ελλάδα δεν θα αναμιχθεί πουθενά και θα έχει
μικρές απώλειες. Αλλά θα υπάρχει φτώχεια, λιμός, θα κλείσουν και τα σύνορα. Εσύ θα ζεις,
εγώ δεν θα ζω. θα ζεις και θα το θυμάσαι. Τότε θα μείνουν δύο εκατομμύρια Έλληνες πιστοί
στον Κύριο. Από αυτούς θα βγουν μάρτυρες. Ο σωστός Χριστιανός πρέπει να έχει πίστη,
αγάπη, ειλικρίνεια, δικαιοσύνη, φιλανθρωπία. (σελ. 111) ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

33. Να μας φυλάει ο Θεός από σεισμό. Γιατί αυτά που βλέπεις, τα παλάτια, στους έσχατους
καιρούς θα σωριαστούνε, δεν θα μείνει ένα όρθιο. (σελ. 110)

ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ


ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΑ 5 ΔΙΣ 1 ΔΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ.ΣΤΟ 27 ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΛΕΕΙ


ΕΠΙΣΗΣ ”ΑΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΧΑΡΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑ ΕΝΑΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΚΟΥΤΑΛΙ …”


ΕΔΩ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΟΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ …

ΠΡΟΟΡΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ, ΟΠΩΣ Ο Π.ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΛΑΖΑΡΗΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ: ”ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΔΕΛΦΟΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ  ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΕΔΩ ΠΑΤΗΣΤΕ
ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΥΡΙΩΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΕ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ. 

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Κατάσταση εκτός Ελέγχου-Αναμένεται ανάφλεξη!

  θέμα πολιτειακής κρίσης τη περίοδο της 23ης Φεβρουαρίου 2014;
Πλησιάζει η ώρα της ανάφλεξης. Τα μέτωπα και οι αντιπαραθέσεις είναι πολλές. Η Ρωσία έχει ρίξει το γάντι στην Τουρκία σχετικά με την εκπαίδευση Τετσένων ανταρτών στο έδαφος της.Το Ισραήλ απειλεί με πόλεμο τον Λίβανο, το Ιράν προκαλεί βγάζοντας δύο πλοία του στην Μεσόγειο, οι κούρδοι του βορείου Ιράκ αξιώνουν Εδάφη της Τουρκίας και έξοδο στην Θάλασσα.

Οι Τουρκοκύπριοι σχεδιάζουν την δική τους ΑΟΖ,σε συνεργασία με την Τουρκία, ύποπτες κινήσεις του Βουλγαρικού Στρατού παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες, ενώ Ηφαίστειο που βράζει είναι πλέον τα Σκόπια με τις συγκρούσεις να μένονται μεταξύ σλαβόφωνων και αλβανοφώνων.
Από αξιόπιστες πηγές η ομάδα του Blog Amynias ενημερώθηκε ότι λήγει ένα πολύ σοβαρό τελεσίγραφο. Το τελεσίγραφο που αφορά το αίτημα της Ρωσίας διαμέσου του Πούτιν προς την Τουρκία. «Παραδώστε μας τους Τετσένους αντάρτες που εκπαιδεύεται στα Εδάφη σας».

Το σημαντικό είναι πως η Ρωσία γνωρίζει με λεπτομέρειες την συνεργασία των Τούρκων στρατηγών με τους Τσετσένους αντάρτες όσον αφορά την εκπαίδευση των τελευταίων στους ορεινούς όγκους της Τουρκίας και την παροχή πολεμικού Υλικού. Γνωρίζουν επίσης πως χρηματοδότες αυτής της κίνησης είναι δύο διαφορετικοί πόλοι. Ο πρώτος από την Σαουδική Αραβία και ο 2ος από το Ιράν.
Η υψηλόβαθμη στρατιωτική ηγεσία της Τουρκίας η οποία παίζει έναν ανεξέλεγκτο ρυθμιστικό ρόλο ως εγγυητής στην ανάπτυξη των ισλαμιστών δυνάμεων της περιοχής και προς το παρόν δεν ενδίδει στις Ρωσικές απειλές.

 Στα πλαίσια των πιέσεων υποστηρικτής και σύμμαχος της Τουρκίας προς την Ρωσία βρίσκεται η Βουλγαρία, εξυπηρετώντας και αυτή με την σειρά της τα δικά της συμφέροντα.

Στην Τουρκία την ίδια χρονική στιγμή ανακύπτει ένα νέο πρόβλημα με την έμμεση και άμεση απαιτηση των Κούρδων να αξιώνουν αυτονομία και πρόσβαση στην θάλασσα.

Από την άλλη μεριά ο Ισραηλινός υπουργός Αμύνης Ehud Barak δήλωσε πως οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις μπορεί να επέμβουν στο νότιο Λίβανο ξανά και να εμπλακούν σε μάχες με τα ένοπλα τμήματα της Hezbollah.

Ενώ την ίδια χρονική στιγμή δύο πολεμικά σκάφη του Ιρανικού Ναυτικού πρόκειται να περάσουν από τη διώρυγα του Σουέζ κατευθυνόμενα προς τη Συρία όπου και θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη.
Ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Avigdor Lieberman δηλώνει πως η απόφαση του Ιράν να στείλει τα σκάφη του τόσο κοντά στο Ισραήλ αποτελεί πρόκληση και αποδεικνύει πως το «νεύρο» αλλά και η αυτοπεποίθηση του Ιράν μεγαλώνει μέρα με την ημέρα. Ο ίδιος προειδοποίησε τους πάντες καλώντας τη διεθνή κοινότητα να αντιληφθεί πως το Ισραήλ δεν μπορεί να αγνοεί τις προκλήσεις αυτές για πάντα.

Τις εξελίξεις που τρέχουν έρχονται να ενισχύσουν και οι Δυνάμεις δύο Αεροπλανοφόρων. Tου γαλλικού αεροπλανοφόρου Charles de Gaulle και του Αμερικανικού USS Enterprise που βρίσκονται στην περιοχή Νοτίως και Νοτία Ανατολικά της Κρήτης. Ειδικότερα χθές Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού της Χώρας μας , ανακοίνωσε την ματαίωση της προγραμματισμένης για την 18η Φεβρουαρίου συνεκπαίδευσης μονάδων του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και του γαλλικού αεροπλανοφόρου Charles de Gaulle λόγω αλλαγής προγράμματος της γαλλικής δύναμης επιχειρήσεων, καθώς φαίνεται το τελευταίο να έρχεται εσπευσμένα να ενισχύσει την Δύναμη υποστήριξης στην περιοχή δίπλα από το USS Enterprise

Ηφαίστειο που βράζει είναι πλέον τα Σκόπια και η αδυναμία ελέγχου της κατάσταση μπορεί να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις. Σοβαρά προβλήματα δημιουργήθηκαν στον κυβερνητικό συνασπισμό του VMRO του Νικόλα Γκρούεφσκι και το κόμμα των Αλβανών των Σκοπίων, την Εθνική Ένωση, μετά από συγκρούσεις που ξέσπασαν για δεύτερη μέρα μεταξύ των Σλάβων και των Αλβανών.

Και δεν φθάνουν όλα αυτά, σφήνα στις προσπάθειες της Κυπριακής Δημοκρατίας και των ενδιαφερομένων αμερικανικών εταιρειών για την εκμετάλλευση των ενεργειακών πόρων της Κύπρου θέτουν οι Τούρκοι και οι τουρκοκύπριοι με νεότερες δηλώσεις του φερόμενου ως υπουργού Ενέργειας του ψευδοκράτους Σουνά Ατούν. Ο Ατούν ισχυρίστηκε σε δηλώσεις του ότι οι Τουρκοκύπριοι σε συνεργασία με την Άγκυρα ως εγγυήτρια δύναμη, πρόκειται να ετοιμάσουν τη δική τους στρατηγική και να αρχίσουν τις εργασίες για τον καθορισμό της δικής τους ΑΟΖ, με σκοπό να αρχίσουν τις δικές τους έρευνες για τον εντοπισμό πετρελαίου και φυσικού αερίου στη θαλάσσια περιοχή.

Και για να μην αφήσει οποιαδήποτε περίπτωση αμφισβήτησης των λεγόμενων του ο Σουνά Ατούν προσδιόρισε και τις περιοχές που αναφέρει, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι οι Τουρκοκύπριοι έχουν δικαίωμα στις φυσικές πηγές γύρω από το νησί. Συμπληρώνοντας ο Σουνά Ατούν δήλωσε ότι η Τουρκία δεν θα επιτρέψει στης κυπριακή Κυβέρνηση να παραβιάσει τα συγκεκριμένα δικαιώματα των τουρκοκυπρίων.Την παρούσα χρονική στιγμή που οι διεθνής εξελίξεις στην γύρω περιοχή τρέχουν και το matrix των Αντιπαραθέσεων και των συμφερόντων γίνεται όλο και ποιο πολύπλοκο οι Εθνικές μας Υπηρεσίας παρατηρούν σιωπηλά και με πολύ μεγάλη προσοχή τις ύποπτες κινήσεις των στρατευμάτων της Γείτονος Βουλγαρίας και Αλβανίας.

Και ενώ η κατάσταση Γύρω και έξω από την Χώρα μας βράζει , βράζει και το εσωτερικό της, καθώς από μέρα σε μέρα αναμένεται σοβαρή εξέλιξη στα εσωτερικά της χώρας μας με αναμονή να ξεσπάσει σοβαρό θέμα πολιτειακής κρίσης τη περίοδο της 23ης Φεβρουαρίου 2014.

Ο Στρατός μας εκπαιδεύεται εκτάκτως στην αντιμετώπιση καταστολής μιας Κοινωνικής εξέγερσης, γεγονός που δηλώνει την ανεπάρκεια των δυνάμεων Ασφαλείας.

Και από την άλλη διατηρείται μια παγερή σιωπή και αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης, και το ποίο περίεργο στην παρούσα χρονική στιγμή είναι ότι όλα συμπίπτουν.

amynias.blogspot.com

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑ-GEMS AND JEWELS


ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΣ -ΠΟΤΙΕ 53-ΤΚ 73132-ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2821008202 ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

 OUR SHOP -POTIE 53-TK 73132-TEL 2821008202 OLD TOWN CHANIA CRETE

 ΑΧΑΤΗΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΧΑΛΑΖΙΑΣ, ΤΥΡΚΟΥΑΖ, ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ  ΗΜΙΠΟΛΙΤΥΜΟΙ ΛΙΘΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

 http://gemsjewelschania.blogspot.gr/

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ 

 

ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΥΡΙΩΣ,ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΑΔΙΟΡΘΩΤΑ,ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΛΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ

Συγκλονίζει η μαρτυρία μιας απελπισμένης γυναίκας από την Ρόδο, η οποία έπεσε με τα ρούχα στην θάλασσα, προκειμένου να πιάσει τον σταυρό μόνο και μόνο για παρηγοριά.
Όπως εξήγησε, ο άντρας της είναι καρκινοπαθής και δεν έχει χρήματα ούτε για την κηδεία του, ενώ από τα πέντε παιδιά της που σπουδάζουν  ούτε ένα δεν έχει γίνει δεκτό σε φοιτητική εστία, παρόλο που δεν έχουν χρήματα
«Είμαι μητέρα 5 παιδιών άνεργων και σπουδαστών, ενώ ο άντρας μου είναι στην Αθήνα ετοιμοθάνατος και δεν έχω χρήματα όχι να τον κηδέψω αλλά να τον κατεβάσω στη Ρόδο» φώναζε αγανακτισμένη μπροστά στον κόσμο.
Το γεγονός αρχικά προκάλεσε αναστάτωση στους πιστούς, καθώς η γυναίκα έπιασε μεν τον σταυρό, αλλά δεν βούτηξε από τις βάρκες, όπως ορίζει το έθιμο, αλλά από την προβλήτα.
Έτσι, κάποιοι από τους πιστούς προσπάθησαν να τον πάρουν πίσω. Όμως εκείνη φωνάζοντας ζητούσε από τον μητροπολίτη Ρόδου Κύριλλος να της τον δώσει σταυρό, όπως και έγινε.
Δείτε το ξέσπασμα της. Σπαράζει καρδιές.
Πηγή: βίντεο από TVKόσμος
 ΠΗΓΗ............http://www.star.gr

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ 2014,Η ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ?ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΤΩΡΑ?

ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.
ΤΟ 2013 ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

1)ΕΜΦΑΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

2)ΜΕΓΑΛΟ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ 2 ΑΠΟ ΤΑ 8 ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ STEALTH ΕΤΟΙΜΑ.

3)ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΒΟΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ S-300 ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΥΠΕΡΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

4)ΕΙΔΑΜΕ ΠΩΣ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ....ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ....

5)ΣΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΟΠΟΥ 2 ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ,ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΡΩΣΣΙΚΑ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ,ΑΥΤΟ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

6)ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΤΕΤΣΙΑ(ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ).ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΕΡΓΕΙΑ.

7)ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΞΑΜΗΝΟ,ΜΙΛΑΜΕ 1 ΣΕΙΣΜΟ ΑΝΩ ΤΟΝ 6 ΡΙΧΤΕΡ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ....ΚΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 3 ΡΙΧΤΕΡ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

8)ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΟΥΝ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΑΙΤΝΑ(ΣΙΚΕΛΙΑ).

9)ΕΙΔΑΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ,ΜΑΘΗΤΩΝ ΝΑ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΝ.

10)ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ,ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟΝ ΙΟΥΝΗ ΠΟΥ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ.....ΕΙΔΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΕ ΙΣΧΥ....

11)ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.....ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!!

12)ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ,ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ  ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΡΕΥΣΤΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. (ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ).ΜΗΠΩΣ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΚΙΟΥΛ?

13)ΕΙΔΑΜΕ 3 ΜΕΤΩΠΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ
ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΣΥΡΙΑΣ,ΙΡΑΝ-ΙΣΡΑΗΛ.ΙΑΠΩΝΙΑ -ΚΙΝΑ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ ΓΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ Η.Π.Α,ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ,ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΒΓΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΕ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ(2001)!!!!!!

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ!!!!!

ΗΔΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ 2015 ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ 360 ΕΥΡΩ!!!!ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΧΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΚΑΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ-ΣΟΚ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ.

ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ..........

Ο ΑΓΙΟΣ ΤΑΡΑΣΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ  ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ....ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ?


Όσμιο: Το πιο ακριβό μέταλλο στον κόσμο! 8 τόνοι χρυσού για 1 κιλό όσμιο!!! Για αυτό "κυνηγάνε" την Ελλάδα... Αναρτήθηκε Από: Gpapado Δημοσιεύθηκε: Σάββατo 4 Ιανουαρίου 2014, 12:00 | Ήξερες Ότι Όσμιο: Το πιο ακριβό μέταλλο στον κόσμο! 8 τόνοι χρυσού για 1 κιλό όσμιο!!! Για αυτό "κυνηγάνε" την Ελλάδα... Στην ίδια κατηγορία: Τώρα το αγγλικό δίκαιο! Παλιά ο αγγλικός στόλος! Αποκλεισμός Πειραιά 3 Ιανουαρίου 1850! Γιατί οι αρχαίοι Έλληνες προτιμούσαν το κρύο νερό; 1.750 πολίτες στο Αγρίνιο πλήρωσαν 1 ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας του 2014! Οι Τσετσένοι της CIA πίσω από τα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ρωσία Σχόλια A- A+ ΟΣΜΙΟ: TO AΠΟΛΥΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΟ και ο «κρυφός πόλεμος» εναντίον της ΕΛΛΑΔΑΣ για την κατοχή του.

Το ιρίδιο, το όσμιο και ο κόκκινος υδράργυρος, μέταλλα στοιχεία, χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία των πυρηνικών για τις χημικές ιδιότητές τους.

Τα έτη 1992-1994, μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ενωσης, άνθησε το εμπόριο του κόκκινου υδράργυρου, ουσίας με εκρηκτικές ιδιότητες. Κάπου 300.000 λίρες Αγγλίας ή 400.000 δολάρια ΗΠΑ το κιλό.

Υπόθεση - μυστήριο με λαθρεμπόρους πυρηνικών απασχόλησε τις διωκτικές αρχές της χώρας μας τον Νοέμβριο του 1991, οπότε και έλαβε χώρα η σύλληψη Ούγγρου στην Ελλάδα που επιχειρούσε να πουλήσει κόκκινο υδράργυρο στην Αθήνα. Για παρόμοια υπόθεση, έξι χρόνια αργότερα, κατηγορείται και ο Σαλιόνικ: ότι μετείχε σε κύκλωμα που διακινούσε κόκκινο υδράργυρο.

Στα μέσα Νοεμβρίου 1995 οι αρχές των Σκοπίων κατέσχεσαν ποσότητα οσμίου πολύ κοντά στα σύνορά μας με τη χώρα αυτή. Η αξία του οσμίου στις ΗΠΑ ανέρχεται στα 150.000 δολάρια ανά γραμμάριο, ενώ στην Ευρώπη στα 100.000 δολάρια ανά γραμμάριο. Στα Βαλκάνια η τιμή του είναι πιο χαμηλή (43.000 δολάρια ανά γραμμάριο). Η αξία του οσμίου είναι υψηλή γιατί είναι δυσεύρετο στη φύση, ενώ είναι γνωστό ότι μεταλλουργία οσμίου υπήρχε εδώ και χρόνια στην τέως Σοβιετική Ενωση.

Η διάλυση της τέως Σοβιετικής Ενωσης, πέρα από τα όσα προβλήματα δημιούργησε στον πλανήτη, προκάλεσε μεγάλη αναταραχή ώς πανικό στις χώρες της Δύσης για την αδυναμία στη φύλαξη των πυρηνικών οπλοστασίων και των μονάδων παραγωγής πυρηνικών.

Ετσι, οι πολλές βάσεις των πυρηνικών (περίπου 28 τον αριθμό) φαίνεται να είναι σήμερα εκτός ελέγχου, κάτι που παραδέχθηκε και ο υπουργός Αμυνας της Ρωσίας Ιγκόρ Ροντιόνοφ το 2010.

Το πλουτώνιο βγήκε στο σφυρί και μάλιστα φαίνεται να εμπλέκονται και πυρηνικοί φυσικοί - επιστήμονες που το πωλούν όσο - όσο. Πολλοί από αυτούς, όταν εγκατέλειψαν την πατρίδα τους σε αναζήτηση καλύτερης τύχης, κατέφυγαν σε χώρες της Δύσης, κατά κυριότητα στις ΗΠΑ, και πήραν μαζί τους και «λίγο» πλουτώνιο ή ουράνιο εμπλουτισμένο, για «να βγάλουν τα έξοδά τους» ή καλύτερα «να κάνουν την καλή» στη νέα πατρίδα τους. Ως και ρώσος υπουργός κατηγορήθηκε ότι ήταν μπλεγμένος σε σκάνδαλο πλουτωνίου.

Η κλοπή των ραδιενεργών υλικών, που προσλαμβάνει γιγαντιαίες διαστάσεις, είναι η πιο μεγάλη και εγκληματική απειλή όμοια της οποίας δεν υπάρχει άλλη. Δεν μπορείς να ξέρεις σε τι χέρια είναι δυνατόν να πέσουν. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος τα χέρια αυτά να είναι τρομοκρατών. Και τότε...Όσμιο υπάρχει σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας.

Και εδώ αρχίζουν και μπαίνουν σε εφαρμογή τα μεγάλα σχέδια των «αγαπημένων συμμάχων» μας που προσπαθούν να μας διαλύσουν και να μας κάνουν κρατίδια- κρατίδια για να το πάρουν. Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν πολύ καλά και οι Τούρκοι, οι οποίοι δεν διστάζουν να το διαλαλούν δημόσια σε έντυπα και τηλεοράσεις ...;..

Όταν ρώτησα...διαπίστωσα ότι η τιμή του ήταν 60 χιλιάδες δολάρια για ένα γραμμάριο. Δηλαδή, το ένα κιλό κοστίζει 60 εκατομμύρια δολάρια...

Απόσπασμα από τη συνέντευξη με τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του στρατηγού ε.α. Γιώργου Αϋφαντή.

"Ο κ. Αϋφαντής υποστηρίζει ότι, το επεισόδιο στα ΄Ιμια έγινε γιατί κάτω από τη βραχονησίδα υπάρχει όσμιο, πολύς χρυσός αλλά και κόκκινος υδράργυρος, που είναι το δεύτερο κατά σειρά ακριβότερο μέταλλο. Δηλαδή ένα κιλό όσμιο, κοστίζει όσο 8 τόνοι χρυσού και ένα κιλό κόκκινος υδράργυρος αγοράζεται με 2 τόνους χρυσό.

Γι' αυτό, προσθετει, τα ΄Ιμια ειναι στις γκρίζες ζωνες..."

...Το 1995 είχε εντοπιστεί όσμιο από τις αρχές των Σκοπίων σε περιοχή κοντά στα ελληνικά σύνορα.

Κι' εμείς τώρα...
Κοιμόμαστε ήσυχοι...
Μεγαλώνουμε παιδιά...
Κάνουμε όνειρα για το μέλλον...

Τα αρχαιότερα πετρώματα της Ελλάδας μέχρι στιγμής , συνεχίζει ο κ.Κωστόπουλος, έχουν εντοπισθεί στις περιοχές Φωτεινού Τρικάλων, Δεσκάτης Γρεβενών και λίγα χιλιόμετρα δυτικά της Φλώρινας. Πρόκειται για γρανίτες ηλικίας 700 εκατομμυρίων ετών. Η χρονολόγησή τους έγινε σε ορυκτά ζιρκόνια με τη μέθοδο ουρανίου-μολύβδου.

Οι πλέον επιβλητικοί μαγματικοί θάλαμοι ωκεάνιας λιθόσφαιρας βρίσκονται στην Πίνδο, μεταξύ Περιβολίου και Αβδέλας Γρεβενών και κατά μήκος του Ασπροπόταμου στη δασική οδό Περιβολίου - Μικρολίβαδου, καθώς επίσης και στον οφιόλιθο του Βούρινου στην περιοχή της Κράπας και του Ασπρόκαμπου. Ιδιαίτερα στον οφιόλιθο της Πίνδου, οι παραπάνω μαγματικοί θάλαμοι συνοδεύονται και από θεαματικές εμφανίσεις λάβας με σφαιρικές μορφές που είναι τυπικές των υποθαλάσσιων εκχύσεων.

Όσμιο: Το πιο ακριβό μέταλλο στον κόσμο! 8 τόνοι χρυσού για 1 κιλό όσμιο!!! Για αυτό "κυνηγάνε" την Ελλάδα...

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
ΟΣΜΙΟ: TO AΠΟΛΥΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΟ και ο «κρυφός πόλεμος» εναντίον της ΕΛΛΑΔΑΣ για την κατοχή του.

Το ιρίδιο, το όσμιο και ο κόκκινος υδράργυρος, μέταλλα στοιχεία, χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία των πυρηνικών για τις χημικές ιδιότητές τους.

Τα έτη 1992-1994, μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ενωσης, άνθησε το εμπόριο του κόκκινου υδράργυρου, ουσίας με εκρηκτικές ιδιότητες. Κάπου 300.000 λίρες Αγγλίας ή 400.000 δολάρια ΗΠΑ το κιλό.

Υπόθεση - μυστήριο με λαθρεμπόρους πυρηνικών απασχόλησε τις διωκτικές αρχές της χώρας μας τον Νοέμβριο του 1991, οπότε και έλαβε χώρα η σύλληψη Ούγγρου στην Ελλάδα που επιχειρούσε να πουλήσει κόκκινο υδράργυρο στην Αθήνα. Για παρόμοια υπόθεση, έξι χρόνια αργότερα, κατηγορείται και ο Σαλιόνικ: ότι μετείχε σε κύκλωμα που διακινούσε κόκκινο υδράργυρο.

Στα μέσα Νοεμβρίου 1995 οι αρχές των Σκοπίων κατέσχεσαν ποσότητα οσμίου πολύ κοντά στα σύνορά μας με τη χώρα αυτή. Η αξία του οσμίου στις ΗΠΑ ανέρχεται στα 150.000 δολάρια ανά γραμμάριο, ενώ στην Ευρώπη στα 100.000 δολάρια ανά γραμμάριο. Στα Βαλκάνια η τιμή του είναι πιο χαμηλή (43.000 δολάρια ανά γραμμάριο). Η αξία του οσμίου είναι υψηλή γιατί είναι δυσεύρετο στη φύση, ενώ είναι γνωστό ότι μεταλλουργία οσμίου υπήρχε εδώ και χρόνια στην τέως Σοβιετική Ενωση.

Η διάλυση της τέως Σοβιετικής Ενωσης, πέρα από τα όσα προβλήματα δημιούργησε στον πλανήτη, προκάλεσε μεγάλη αναταραχή ώς πανικό στις χώρες της Δύσης για την αδυναμία στη φύλαξη των πυρηνικών οπλοστασίων και των μονάδων παραγωγής πυρηνικών.

Ετσι, οι πολλές βάσεις των πυρηνικών (περίπου 28 τον αριθμό) φαίνεται να είναι σήμερα εκτός ελέγχου, κάτι που παραδέχθηκε και ο υπουργός Αμυνας της Ρωσίας Ιγκόρ Ροντιόνοφ το 2010.

Το πλουτώνιο βγήκε στο σφυρί και μάλιστα φαίνεται να εμπλέκονται και πυρηνικοί φυσικοί - επιστήμονες που το πωλούν όσο - όσο. Πολλοί από αυτούς, όταν εγκατέλειψαν την πατρίδα τους σε αναζήτηση καλύτερης τύχης, κατέφυγαν σε χώρες της Δύσης, κατά κυριότητα στις ΗΠΑ, και πήραν μαζί τους και «λίγο» πλουτώνιο ή ουράνιο εμπλουτισμένο, για «να βγάλουν τα έξοδά τους» ή καλύτερα «να κάνουν την καλή» στη νέα πατρίδα τους. Ως και ρώσος υπουργός κατηγορήθηκε ότι ήταν μπλεγμένος σε σκάνδαλο πλουτωνίου.

Η κλοπή των ραδιενεργών υλικών, που προσλαμβάνει γιγαντιαίες διαστάσεις, είναι η πιο μεγάλη και εγκληματική απειλή όμοια της οποίας δεν υπάρχει άλλη. Δεν μπορείς να ξέρεις σε τι χέρια είναι δυνατόν να πέσουν. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος τα χέρια αυτά να είναι τρομοκρατών. Και τότε...

Όσμιο υπάρχει σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας.

Και εδώ αρχίζουν και μπαίνουν σε εφαρμογή τα μεγάλα σχέδια των «αγαπημένων συμμάχων» μας που προσπαθούν να μας διαλύσουν και να μας κάνουν κρατίδια- κρατίδια για να το πάρουν. Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν πολύ καλά και οι Τούρκοι, οι οποίοι δεν διστάζουν να το διαλαλούν δημόσια σε έντυπα και τηλεοράσεις ...;..

Όταν ρώτησα...διαπίστωσα ότι η τιμή του ήταν 60 χιλιάδες δολάρια για ένα γραμμάριο. Δηλαδή, το ένα κιλό κοστίζει 60 εκατομμύρια δολάρια...

Απόσπασμα από τη συνέντευξη με τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του στρατηγού ε.α. Γιώργου Αϋφαντή.

"Ο κ. Αϋφαντής υποστηρίζει ότι, το επεισόδιο στα ΄Ιμια έγινε γιατί κάτω από τη βραχονησίδα υπάρχει όσμιο, πολύς χρυσός αλλά και κόκκινος υδράργυρος, που είναι το δεύτερο κατά σειρά ακριβότερο μέταλλο. Δηλαδή ένα κιλό όσμιο, κοστίζει όσο 8 τόνοι χρυσού και ένα κιλό κόκκινος υδράργυρος αγοράζεται με 2 τόνους χρυσό.

Γι' αυτό, προσθετει, τα ΄Ιμια ειναι στις γκρίζες ζωνες..."

...Το 1995 είχε εντοπιστεί όσμιο από τις αρχές των Σκοπίων σε περιοχή κοντά στα ελληνικά σύνορα.

Κι' εμείς τώρα...
Κοιμόμαστε ήσυχοι...
Μεγαλώνουμε παιδιά...
Κάνουμε όνειρα για το μέλλον...

Τα αρχαιότερα πετρώματα της Ελλάδας μέχρι στιγμής , συνεχίζει ο κ.Κωστόπουλος, έχουν εντοπισθεί στις περιοχές Φωτεινού Τρικάλων, Δεσκάτης Γρεβενών και λίγα χιλιόμετρα δυτικά της Φλώρινας. Πρόκειται για γρανίτες ηλικίας 700 εκατομμυρίων ετών. Η χρονολόγησή τους έγινε σε ορυκτά ζιρκόνια με τη μέθοδο ουρανίου-μολύβδου.

Οι πλέον επιβλητικοί μαγματικοί θάλαμοι ωκεάνιας λιθόσφαιρας βρίσκονται στην Πίνδο, μεταξύ Περιβολίου και Αβδέλας Γρεβενών και κατά μήκος του Ασπροπόταμου στη δασική οδό Περιβολίου - Μικρολίβαδου, καθώς επίσης και στον οφιόλιθο του Βούρινου στην περιοχή της Κράπας και του Ασπρόκαμπου. Ιδιαίτερα στον οφιόλιθο της Πίνδου, οι παραπάνω μαγματικοί θάλαμοι συνοδεύονται και από θεαματικές εμφανίσεις λάβας με σφαιρικές μορφές που είναι τυπικές των υποθαλάσσιων εκχύσεων.

Επίσης, λόγος γίνεται και για τον μανδύα της γης, που διατηρείται, σήμερα, επάνω στις κορυφές των βουνών, στη Βάλια Κάλντα και το Βούρινο, λόγω των τεράστιων τεκτονικών δυνάμεων που χώρισαν μία φορά την Ελλάδα και μετά την ξαναένωσαν. Μέσα στα πετρώματα του μανδύα, φιλοξενούνται τα τεράστια κοιτάσματα χρωμίου που διαθέτει η Ελλάδα, όπως παραδείγματος χάριν αυτό στο Ξερολίβαδο Κοζάνης.

Τα κοιτάσματα χρωμίου δημιουργούνται από βασαλτικά μάγματα, πλούσια σε χρώμιο, που γεννώνται από την τήξη του περιδοτίτη (δηλ. του μανδύα) και τα οποία, λόγω άνωσης, διαπερνούν τη μανδυακή μήτρα που τα γέννησε και οδεύουν προς τα επάνω μέσα στην ωκεάνια λιθόσφαιρα να τροφοδοτήσουν τους θαλάμους μάγματος και αυτοί με τη σειρά τους τις υποθαλάσσιες εκχύσεις λάβας. Το πρώτο ορυκτό που κρυσταλλώνεται από τα μάγματα αυτά λέγεται σπινέλιος και είναι ένα οξείδιο του χρωμίου, αργιλίου, μαγνησίου και σιδήρου. Η κρυστάλλωση μεγάλων ποσοτήτων σπινέλιου και η μετέπειτα μηχανική συγκέντρωση του ορυκτού σε μεγάλες ποσότητες λόγω τεκτονικών δράσεων οδηγεί στο σχηματισμό κοιτασμάτων χρωμίου. Επειδή ο σπινέλιος αποτελεί την κύρια πηγή χρωμίου στη γη, κοινά λέγεται χρωμίτης.

Αν η περιεκτικότητα σε αργίλιο είναι μεγάλη, τότε ο χρωμίτης λέγεται πυρίμαχου τύπου, ενώ αν υπερισχύει η περιεκτικότητα σε χρώμιο λέγεται μεταλλουργικού τύπου. Τα κοιτάσματα χρωμίτη του Βούρινου είναι μεταλλουργικού τύπου και από τα πλουσιότερα του είδους τους στη γη. Ένα σημαντικότατο παραπροϊόν κατά τη μεταλλουργική επεξεργασία του χρωμίτη είναι τα πλατινοειδή (όσμιο, ιρίδιο, ρουθήνιο, ρόδιο, πλατίνα και παλλάδιο).

Θέλετε και άλλα στοιχεία;

Το περιοδικό NEMECIS επίσης  σε άρθρο του, επισημαίνει την σπουδαιότητα για το μέταλλο όσμιο και μας δίνει πληροφορίες  για την στροφή της αμερικανικής πολιτικής στο ζήτημα του Αιγαίου.

Γνωρίζετε τι είναι το όσμιο;

Είναι ένα μέταλλο με ατομικό αριθμό 76 και ατομικό βάρος 190,2. Ανήκει στην ομάδα του λευκόχρυσου και είναι ένα από τα σκληρότερα στοιχεία που βρίσκονται στη φύση. Το στοιχείο με τη μεγαλύτερη πυκνότητα απ΄ όλα τα γνωστά στοιχεία και το πλέον δύστηκτο μέταλλο της ομάδας του.

Τα μεγαλύτερα αποθέματα οσμίου στο κόσμο βρίσκονται στην Τουρκία. Υπολογίζεται ότι τα αποθέματα οσμίου είναι 127.000 τόνοι. Η δεύτερη μεγαλύτερη χώρα που έχει αποθέματα είναι η Βουλγαρία με 2.500 τόνους.

Όσμιο: Το πιο ακριβό μέταλλο στον κόσμο! 8 τόνοι χρυσού για 1 κιλό όσμιο!!! Για αυτό "κυνηγάνε" την Ελλάδα...




Το ιρίδιο, το όσμιο και ο κόκκινος υδράργυρος, μέταλλα στοιχεία, χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία των πυρηνικών για τις χημικές ιδιότητές τους.

Τα έτη 1992-1994, μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ενωσης, άνθησε το εμπόριο του κόκκινου υδράργυρου, ουσίας με εκρηκτικές ιδιότητες. Κάπου 300.000 λίρες Αγγλίας ή 400.000 δολάρια ΗΠΑ το κιλό.

Υπόθεση - μυστήριο με λαθρεμπόρους πυρηνικών απασχόλησε τις διωκτικές αρχές της χώρας μας τον Νοέμβριο του 1991, οπότε και έλαβε χώρα η σύλληψη Ούγγρου στην Ελλάδα που επιχειρούσε να πουλήσει κόκκινο υδράργυρο στην Αθήνα. Για παρόμοια υπόθεση, έξι χρόνια αργότερα, κατηγορείται και ο Σαλιόνικ: ότι μετείχε σε κύκλωμα που διακινούσε κόκκινο υδράργυρο.

Στα μέσα Νοεμβρίου 1995 οι αρχές των Σκοπίων κατέσχεσαν ποσότητα οσμίου πολύ κοντά στα σύνορά μας με τη χώρα αυτή. Η αξία του οσμίου στις ΗΠΑ ανέρχεται στα 150.000 δολάρια ανά γραμμάριο, ενώ στην Ευρώπη στα 100.000 δολάρια ανά γραμμάριο. Στα Βαλκάνια η τιμή του είναι πιο χαμηλή (43.000 δολάρια ανά γραμμάριο). Η αξία του οσμίου είναι υψηλή γιατί είναι δυσεύρετο στη φύση, ενώ είναι γνωστό ότι μεταλλουργία οσμίου υπήρχε εδώ και χρόνια στην τέως Σοβιετική Ενωση.

Η διάλυση της τέως Σοβιετικής Ενωσης, πέρα από τα όσα προβλήματα δημιούργησε στον πλανήτη, προκάλεσε μεγάλη αναταραχή ώς πανικό στις χώρες της Δύσης για την αδυναμία στη φύλαξη των πυρηνικών οπλοστασίων και των μονάδων παραγωγής πυρηνικών.

Ετσι, οι πολλές βάσεις των πυρηνικών (περίπου 28 τον αριθμό) φαίνεται να είναι σήμερα εκτός ελέγχου, κάτι που παραδέχθηκε και ο υπουργός Αμυνας της Ρωσίας Ιγκόρ Ροντιόνοφ το 2010.

Το πλουτώνιο βγήκε στο σφυρί και μάλιστα φαίνεται να εμπλέκονται και πυρηνικοί φυσικοί - επιστήμονες που το πωλούν όσο - όσο. Πολλοί από αυτούς, όταν εγκατέλειψαν την πατρίδα τους σε αναζήτηση καλύτερης τύχης, κατέφυγαν σε χώρες της Δύσης, κατά κυριότητα στις ΗΠΑ, και πήραν μαζί τους και «λίγο» πλουτώνιο ή ουράνιο εμπλουτισμένο, για «να βγάλουν τα έξοδά τους» ή καλύτερα «να κάνουν την καλή» στη νέα πατρίδα τους. Ως και ρώσος υπουργός κατηγορήθηκε ότι ήταν μπλεγμένος σε σκάνδαλο πλουτωνίου.

Η κλοπή των ραδιενεργών υλικών, που προσλαμβάνει γιγαντιαίες διαστάσεις, είναι η πιο μεγάλη και εγκληματική απειλή όμοια της οποίας δεν υπάρχει άλλη. Δεν μπορείς να ξέρεις σε τι χέρια είναι δυνατόν να πέσουν. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος τα χέρια αυτά να είναι τρομοκρατών. Και τότε...

Όσμιο υπάρχει σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας.

Και εδώ αρχίζουν και μπαίνουν σε εφαρμογή τα μεγάλα σχέδια των «αγαπημένων συμμάχων» μας που προσπαθούν να μας διαλύσουν και να μας κάνουν κρατίδια- κρατίδια για να το πάρουν. Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν πολύ καλά και οι Τούρκοι, οι οποίοι δεν διστάζουν να το διαλαλούν δημόσια σε έντυπα και τηλεοράσεις ...;..

Όταν ρώτησα...διαπίστωσα ότι η τιμή του ήταν 60 χιλιάδες δολάρια για ένα γραμμάριο. Δηλαδή, το ένα κιλό κοστίζει 60 εκατομμύρια δολάρια...

Απόσπασμα από τη συνέντευξη με τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του στρατηγού ε.α. Γιώργου Αϋφαντή.

"Ο κ. Αϋφαντής υποστηρίζει ότι, το επεισόδιο στα ΄Ιμια έγινε γιατί κάτω από τη βραχονησίδα υπάρχει όσμιο, πολύς χρυσός αλλά και κόκκινος υδράργυρος, που είναι το δεύτερο κατά σειρά ακριβότερο μέταλλο. Δηλαδή ένα κιλό όσμιο, κοστίζει όσο 8 τόνοι χρυσού και ένα κιλό κόκκινος υδράργυρος αγοράζεται με 2 τόνους χρυσό.

Γι' αυτό, προσθετει, τα ΄Ιμια ειναι στις γκρίζες ζωνες..."

...Το 1995 είχε εντοπιστεί όσμιο από τις αρχές των Σκοπίων σε περιοχή κοντά στα ελληνικά σύνορα.

Κι' εμείς τώρα...
Κοιμόμαστε ήσυχοι...
Μεγαλώνουμε παιδιά...
Κάνουμε όνειρα για το μέλλον...

Τα αρχαιότερα πετρώματα της Ελλάδας μέχρι στιγμής , συνεχίζει ο κ.Κωστόπουλος, έχουν εντοπισθεί στις περιοχές Φωτεινού Τρικάλων, Δεσκάτης Γρεβενών και λίγα χιλιόμετρα δυτικά της Φλώρινας. Πρόκειται για γρανίτες ηλικίας 700 εκατομμυρίων ετών. Η χρονολόγησή τους έγινε σε ορυκτά ζιρκόνια με τη μέθοδο ουρανίου-μολύβδου.

Οι πλέον επιβλητικοί μαγματικοί θάλαμοι ωκεάνιας λιθόσφαιρας βρίσκονται στην Πίνδο, μεταξύ Περιβολίου και Αβδέλας Γρεβενών και κατά μήκος του Ασπροπόταμου στη δασική οδό Περιβολίου - Μικρολίβαδου, καθώς επίσης και στον οφιόλιθο του Βούρινου στην περιοχή της Κράπας και του Ασπρόκαμπου. Ιδιαίτερα στον οφιόλιθο της Πίνδου, οι παραπάνω μαγματικοί θάλαμοι συνοδεύονται και από θεαματικές εμφανίσεις λάβας με σφαιρικές μορφές που είναι τυπικές των υποθαλάσσιων εκχύσεων.

Επίσης, λόγος γίνεται και για τον μανδύα της γης, που διατηρείται, σήμερα, επάνω στις κορυφές των βουνών, στη Βάλια Κάλντα και το Βούρινο, λόγω των τεράστιων τεκτονικών δυνάμεων που χώρισαν μία φορά την Ελλάδα και μετά την ξαναένωσαν. Μέσα στα πετρώματα του μανδύα, φιλοξενούνται τα τεράστια κοιτάσματα χρωμίου που διαθέτει η Ελλάδα, όπως παραδείγματος χάριν αυτό στο Ξερολίβαδο Κοζάνης.

Τα κοιτάσματα χρωμίου δημιουργούνται από βασαλτικά μάγματα, πλούσια σε χρώμιο, που γεννώνται από την τήξη του περιδοτίτη (δηλ. του μανδύα) και τα οποία, λόγω άνωσης, διαπερνούν τη μανδυακή μήτρα που τα γέννησε και οδεύουν προς τα επάνω μέσα στην ωκεάνια λιθόσφαιρα να τροφοδοτήσουν τους θαλάμους μάγματος και αυτοί με τη σειρά τους τις υποθαλάσσιες εκχύσεις λάβας. Το πρώτο ορυκτό που κρυσταλλώνεται από τα μάγματα αυτά λέγεται σπινέλιος και είναι ένα οξείδιο του χρωμίου, αργιλίου, μαγνησίου και σιδήρου. Η κρυστάλλωση μεγάλων ποσοτήτων σπινέλιου και η μετέπειτα μηχανική συγκέντρωση του ορυκτού σε μεγάλες ποσότητες λόγω τεκτονικών δράσεων οδηγεί στο σχηματισμό κοιτασμάτων χρωμίου. Επειδή ο σπινέλιος αποτελεί την κύρια πηγή χρωμίου στη γη, κοινά λέγεται χρωμίτης.

Αν η περιεκτικότητα σε αργίλιο είναι μεγάλη, τότε ο χρωμίτης λέγεται πυρίμαχου τύπου, ενώ αν υπερισχύει η περιεκτικότητα σε χρώμιο λέγεται μεταλλουργικού τύπου. Τα κοιτάσματα χρωμίτη του Βούρινου είναι μεταλλουργικού τύπου και από τα πλουσιότερα του είδους τους στη γη. Ένα σημαντικότατο παραπροϊόν κατά τη μεταλλουργική επεξεργασία του χρωμίτη είναι τα πλατινοειδή (όσμιο, ιρίδιο, ρουθήνιο, ρόδιο, πλατίνα και παλλάδιο).

Θέλετε και άλλα στοιχεία;

Το περιοδικό NEMECIS επίσης  σε άρθρο του, επισημαίνει την σπουδαιότητα για το μέταλλο όσμιο και μας δίνει πληροφορίες  για την στροφή της αμερικανικής πολιτικής στο ζήτημα του Αιγαίου.

Γνωρίζετε τι είναι το όσμιο;

Είναι ένα μέταλλο με ατομικό αριθμό 76 και ατομικό βάρος 190,2. Ανήκει στην ομάδα του λευκόχρυσου και είναι ένα από τα σκληρότερα στοιχεία που βρίσκονται στη φύση. Το στοιχείο με τη μεγαλύτερη πυκνότητα απ΄ όλα τα γνωστά στοιχεία και το πλέον δύστηκτο μέταλλο της ομάδας του.

Τα μεγαλύτερα αποθέματα οσμίου στο κόσμο βρίσκονται στην Τουρκία. Υπολογίζεται ότι τα αποθέματα οσμίου είναι 127.000 τόνοι. Η δεύτερη μεγαλύτερη χώρα που έχει αποθέματα είναι η Βουλγαρία με 2.500 τόνους.

Η αξία του οσμίου που υπάρχει στην Τουρκία ανέρχεται στα 9 τρισεκατομμύρια δολάρια. Εάν αναλογιστείτε ότι το εσωτερικό και το εξωτερικό χρέος της χώρας είναι 220 δισεκατομμύρια δολάρια, η αξία του οσμίου είναι 40 φορές μεγαλύτερη από το συνολικό χρέος.

Οι φιλοδυτικοί δημοσιογράφοι μας άρχισαν να λένε ότι :

Η Τουρκία είναι μια πολύ πλούσια χώρα για να την αφήσουνε στους Τούρκους (Τζουνέιτ Ουλσεβερ).

Παρόμοια δήλωσε έκανε και ο Μεμχέτ Αλί Μπιράντ σε ένα σεμινάριο στη Βιέννη : "Απευθυνόμαστε σε όλους τους πατριώτες για να γνωρίζουν την αλήθεια."

Ο στρατηγός  Γ.Αϋφαντής  υποστηρίζει ότι ο διευθυντής του 2ου Ε.Γ του ΓΕΣ στρατηγός Στράτος Νταϊλάκης, του έδειξε μια φωτοτυπία δορυφορικής φωτογραφίας αμερικανικού δορυφόρου η οποία απεικόνιζε όλο το Αιγαίο.

Το επίκεντρο της έρευνας των φωτογραφήσεων ήταν τα πετρέλαια του Αιγαίου. Στο νοτιοανατολικό άκρο υπήρχε μια πιο σκούρα κηλίδα. Οι αναλύσεις της οποίας έδειξαν ότι υπάρχουν πολύτιμα μέταλλα κ.α, τα οποία εντοπίζονται κυρίως στην περιοχή των Ιμίων!

Για να αντιληφθούμε την αξία του οσμίου πρέπει να αναφέρουμε ότι ένα γραμμάριό του στοιχίζει 60.000 δολάρια!!! Ένα κιλό οσμίου αντιστοιχεί με πέντε τόνους χρυσού! Εάν στα στοιχεία αυτά προσθέσουμε και τα κοιτάσματα ουρανίου που υπάρχουν στη Καβάλα και αλλού σημαίνει ότι και η Ελλάδα είναι χώρα που δεν μπορούν να την αφήσουν στους Έλληνες!

Επειδή κανένας πόλεμος δεν γίνεται για τα μάτια της <<ωραίας Ελένης>> αλλά μόνο για τεράστια οικονομικά συμφέροντα, περιμένουμε από το Ίδρυμα Γεωλογικών και μεταλλευτικών Ερευνών να ενημερώσει τον ελληνικό λαό εάν αληθεύουν όλα αυτά. Το αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών ζήτησε εγγράφως από την Ελλάδα να προσέλθει σε διμερή ελληνοτουρκικό διάλογο με στόχο την επανεξέταση των συνθηκών που ρυθμίζουν το καθεστώς του Αιγαίου.

Με λίγα λόγια οι ΗΠΑ υιοθετούν τις γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο και μας οδηγούν σε κάποιο συμβιβασμό. Πιθανότατα σε μια συνδιαχείριση του πλούτου της περιοχής, ο οποίος θα διανέμεται στα τρία, με λιγότερα ποσοστά στις δύο παράκτιες χώρες και μεγαλύτερα στους φίλους και συμμάχους. Κάτι σαν την εκμετάλλευση του πετρελαίου του Πρίνου...

ΤΩΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΗΡΑΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ «ΣΥΜΜΑΧΩΝ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΠΩΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.

Είναι τυχαία η στροφή της αμερικανικής πολιτικής στο ζήτημα του Αιγαίου;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΣΤΟΝ Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ?

ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ 30ΕΤΗ ΚΡΙΣΗ?
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΡΕΙ Η ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΗΓΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ.
ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΕΣΤΗΣΕ!!!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟΥ 2002.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ?
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ?
Ο ΠΟΥΤΙΝ  Γεννήθηκε στο Λένινγκραντ στις 7 Οκτωβρίου 1952.
ΣΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 90 ΕΤΩΝ !!!!!! 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΗΓΕΤΗ Η ΡΩΣΣΙΑ?
ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Η ΡΩΣΣΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ?

ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑ 30ΕΤΗ ΚΑΝΟΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ?

"ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ"

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ

 

"ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ"


ΟΙ ΠΡΟΟΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ "ΟΥΡΑΝΟΥ" ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ... 
ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ 24 ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΣΕ ΝΑΟΥΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ !!!

"ΟΙ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ"


4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ, ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ...
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ Ε.Ε ΜΕ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΟΚΙΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΗΜΟΥ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΟΣ (ΨΙΧΟΥΛΑ), ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ, ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ...
ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΤΑ 30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΚΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗ ΘΕΡΙΝΗ ΣΕΖΟΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2014 ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ...
ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ  ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΝΑ ΘΥΜΙΘΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΞΕΝΟΣ Η ΕΓΧΩΡΙΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...
ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΑΦΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ...
ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΟΣΩΝ ΠΟΥ "ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ" ΟΙ ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 8 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΤΙΠΟΤΑ..

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΥΡΟΣΤΑΤ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2014 ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΣΟΙ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙ ΠΛΑΣΤΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ...
ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΤΡΙΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΒΟΗΘΕΙΑΣ Η ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΙΣ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014, ΕΛΠΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ - ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΧΩΡΙΕΣ "ΧΛΙΑΡΕΣ" ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ...
ΟΙ ΔΙΣΒΑΣΤΑΚΤΟΙ ΦΟΡΟΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΙΟΥΝΙΟ ΜΕ ΙΟΥΛΙΟ, Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ !!!
ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΚΡΕΣΕΝΤΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, Η ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" !!!
ΑΡΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΡΟΣΗΜΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΡΟΟΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ !!!
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΟΠΩΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ...
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ,
ΠΡΟΟΡΕΙ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ...
ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΘΟΥΝ ...


ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΔΡΟΜΟ ...
ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΣΥΡΡΑΞΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ...
ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΚΛΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ...
ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ, ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΜΕ ΣΙΙΤΕΣ, ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΡΩΣΟΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΣΕΤΣΕΝΩΝ ΣΕ ΟΡΕΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΕΝΘΥΝΟΥΝ 
ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ...
Η "ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΩΝ (ΝΤΕ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΑΙΝΖΕΧΑΟΥΕΡ) ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΗΘΟΣ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ, "ΧΙΛΙΑΡΜΕΝΟ", ΠΡΟΟΙΩΝΙΖΕΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ... 
ΣΤΟΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ Γ.Π.Π ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ 
'ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ' ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ, 
ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΤΕ ...
Ο ΑΞΟΝΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ (ΗΠΑ) ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΗΝ Ε.Ε ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ...
ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΡΩΣΙΑΣ - ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΕΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ. ΕΝΩ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ, ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΕΞΩΡΥΞΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ...
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΑ ΝΗΣΙΑ ΣΕΝΤΑΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΙΝΕΖΩΝ - ΙΑΠΩΝΩΝ - ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ... 
Ο "ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ" 32 ΚΡΑΤΩΝ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΕΙ ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ...
ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ...
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΙΡΑΝΟΙ ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΤΡΙΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΙΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΙΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ...
  Η ΓΛΥΚΙΑ ΜΕΘΗ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΗΣΕ Ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ !!! 
Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ CIA ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ "ΚΡΙΣΕΩΝ" (ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ), ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΠΟΥΣ ΔΡΑΣΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΕΣΜΠΟΛΑΧ ...
ΛΑΘΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΛΕΙΨΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΧΑΜΑΣ, Η ΗΜΙΤΕΛΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΤΡΙΒΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΕΝΤΟΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ (ΚΟΣΟΒΑΡΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ, ΛΙΒΥΟΙ, ΤΟΥΡΚΟΙ, ΛΙΒΑΝΕΖΟΙ, ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ, ΤΥΝΗΣΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ), ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΒΑΤΕΡΛΩ ... 
Η ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ 
ΣΤΗΝ Ε.Ε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΗΓΜΑ ...
ΟΙ ΑΓΓΛΟΓΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΑ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΡΡΑΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ "ΧΑΜΕΝΟΙ" ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ...

ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΗΣ "ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ" ΡΩΣΩΝ - ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΝ ...
ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΟΥΝ ΜΕΣΩ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ Α. ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ,
ΔΕΝ ΚΑΡΠΟΦΟΡΟΥΝ ...
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΗΣ "ΑΟΖ" ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΝΑ ΓΕΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ... 
ΟΙ ΝΟΡΒΗΓΟΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΑΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΝΑ ΚΑΡΠΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ (ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ) ...
ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΜΑ ΣΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΟΥ ΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥΣ ...
ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΑΝΑΜΕΙΧΘΟΥΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ 
ΑΓΑΘΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΔΕΝ 
'ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΩΣΥΝΗ ΤΟΥΣ' ...
Η ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ...
ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ...
ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ 'ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ' ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΘΟΥΝ ΒΙΑΙΩΣ ΚΑΙ Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ 
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ...
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ...
ΑΠΟ ΟΣΕΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΥΡΑΓΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ (ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ), 
ΣΕ ΟΣΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΦΘΟΥΝ (Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΑΝΔΙΝΑΥΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΤΡΟΦΗΣ, ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ),Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ...
ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΡΡΟΥΝ ΣΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ 
ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ...
ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΑΧΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ...
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ !!!
ΠΗΓΗ....... http://anargyros61.blogspot.gr/2012/11/blog-post_12.html?m=1

ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ 666 ΣΤΑ ΒΡΕΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!!

Η διαδικασία διεύρυνσης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης έχει αρχίσει να γίνεται αισθητή για να το δουν ορατά, όχι μόνο μέσω της δυνατότητας της άρνησης της ελευθερίας η της θεραπείας, αλλά και μέσα από τον έλεγχο των κλινικών δεδομένων της ιδιωτικής ζωής του ατόμου . Όπως δημοσίευσε η εφημερίδα on-lineiovivoaroma.it , από το Μάιο του 2014 σε όλη την Ευρώπη, θα έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν όλα τα βρέφη για να εγκαταστήσουνε το μικροτσίπ κάτω από το δέρμα που θα εφαρμόζονται και στα δημόσια νοσοκομεία κατά τη στιγμή της γέννησης τους.

 Το τσιπ θα παρέχεται, καθώς και ένα φύλλο δεδομένων με πληροφορίες για το άτομο (όνομα, τον τύπο του αίματος, ημερομηνία γέννησης κλπ..), θα είναι επίσης ένα ισχυρός ανιχνευτής GPS που θα είναι με μια μικρο-μπαταρία και θα γίνεται αλλαγή κάθε 2 χρόνια στα κρατικά νοσοκομεία. Το τσιπ GPS θα είναι της νέας γενιάς και κατά συνέπεια δεν θα επιτρέπει περιθώριο σφάλματος ανίχνευσης ίση με μικρότερη από 5 μέτρα. Θα πρέπει να συνδεθεί απευθείας σε μια τηλεόραση, που θα διαχειρίζεται τις συνδέσεις. Όποιος θέλει θα μπορεί να το εμφυτεύει δωρεάν (αλλά υποχρεωτική θα είναι η εμφυτεύσει στα παιδιά τους) μόλις θα γεννιέται /απο την πρώτη του Μαΐου 2014, συμπληρώνοντας το έντυπο της αίτησης για την ένταξη της ASL. Το CCCP (Συμβουλευτική Επιτροπή για τον Έλεγχο του πληθυσμού) έλαβε υπόψη της υποχρεωτική εγκατάσταση για τους πολίτες που έχουν γεννηθεί πριν από την ημερομηνία αυτή, αλλά αυτό δεν υλοποιείται πριν από το 2017. Η εγκατάσταση θα είναι εντελώς ανώδυνη, χάρη στο γεγονός ότι το τσιπ θα εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα στον αριστερό αγκώνα, στις ελεύθερες νευρικές απολήξεις.

 Ο δημοσιογράφος που έγραψε αυτό το άρθρο δεν έχει συνειδητοποιήσει το λιγότερο από ό, τι γράφει, αναφέροντας τα εξής: " Τέλος μερικές καλές ειδήσεις από τον κόσμο της τεχνολογίας. Με αυτό το τσιπ, τελικά, θα αποτρέψει όλες τις περιπτώσεις εξαφανίσεων και απαγωγών που έχουν προβληματίσει τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια. Θα είναι επίσης δυνατό, χάρη στην τεχνολογία αυτή, στο μέλλον, να παρακολουθείτε εύκολα όλαυς τους εγκληματίες σε μεγάλο βαθμό. "Είναι σωστό! Μη γνωρίζοντας τον απόλυτο έλεγχο του πληθυσμού που θα στερηθεί την ελευθερία της ιδιωτικής του ζωής και θα είναι ο πόνος για όλους, πυροδοτώντας κάποια διαμάχη, αναφορές, και για εμφύλιους πολέμους. Όπως γράφει η Carla Villa Maji για το Positanonews.it, θα είναι μια ενημερωτική εκστρατεία για την ελευθερία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια για το απαραβίαστο. Είναι θετικό το γεγονός ότι όλες οι ανθρωπιστικές οργανώσεις θα ενωθούν για να συγκεντρώσει υπογραφές και να ζητήσει για ένα νομοσχέδιο για την απαγόρευση στην Ευρώπη και στον κόσμο γαυτό το χάος! Προσωπικά, ήξεραν ήδη εδώ και χρόνια ότι το πρόγραμμα υγειονομικής περίθαλψης των αμερικανικών και ευρωπαϊκών χωρών οτι έκρυβαν παράλληλα ένα πρόγραμμα καταλογογράφησης για τον έλεγχο του πληθυσμού. Και αυτό συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας!!!

Και πάλι, να θυμάστε πόσο γρήγορα το διαβατήριο με βιομετρικά δεδομένα θα εισαχθεί στις ΗΠΑ και αργότερα στην Ευρώπη, εκτός από εκείνους που δεν έχουν το νέο διαβατήριο, για να υποβάλουν τα δακτυλικά αποτυπώματα και να λαμβάνονται στα σύνορα της ίριδας στο αεροδρόμιο. Τι θα κάνουν τώρα; Θα έχουμε το μικροτσίπ μόλις θα κατεβαίνουμε από το αεροπλάνο στην σκάλα; Φυσικά και όχι! Ζητούμε από όλους microchips ακόμη και από αυτήν την πλευρά του ωκεανού! να Θυμηθείτε τους πολιτικούς μας που θα μας δώσουν την εντύπωση ότι όλα θα είναι μια χαρά, και ότι δεν υπάρχει τίποτα για να κρύψουν!!! θα βάζουν το μικροτσίπ στους ανθρώπους, επειδή θα έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι άνθρωποι θα θέλουν να αλλάξουν το σύστημα το οποίο θα είναι κουρασμένο για να αξιοποιηθεί, που θα στέλνονται στον πόλεμο από μια μικρή ομάδα οικογενειών που θεωρούν απο των πολλών δισεκατομμυρίων πληθυσμόν στον πλανήτη. Το ανθρώπινο εμφύτευμα μικροτσίπ είναι ένα αντικείμενο και, στη συνέχεια, αν δεν είστε προσεκτικοί και σε εγρήγορση απο την καταπολέμηση της ψυχικής και σωματικής εξάντλησης, ο πειρασμός θα είναι αυτό και θά λέτε είναι πάρα πολύ ωραία, και ότι στο τέλος τα πράγματα πηγαίνουν ομαλά ...ΠΡΟΣΟΧΉ!

 Βασικές λεπτομέρειες σχετικά με το μικροτσίπ
Rfiid σημαίνει "αναγνωριστικό ραδιοσυχνοτήτων», εκείνοι που θα το εμφυτεύουν κάτω από το δέρμα θα είναί πολύ μικρό και δεν είναι δύσκολο να το εγκαταστήσετε, ωστόσο, θα είναι πολύ επώδυνη και σχεδόν αδύνατον να αφαιρεθεί, αν βρείτε τον εαυτό σας αβοήθητοι και καθίστανται στις υποχρεωτικές καταστάσεις αμέσως θα σας εντοπίζουν και θα σας συλλαμβάνουν αν προσπαθείτε να το ξεφορτωθείτε!!! θα αποτελεί ένα μέσο με το οποίο θα στερείται την ιδιωτικής ζωής σας, και στο έλεος της κάθε μορφής ελέγχου και στην πνευματική χειραγώγηση μέσα από τα κύματα, της ίδιας την σκέψης σας, τα συναισθήματά σας θα είναι υπό έλεγχο και θα χειραγωγείται απο το τσίπ, μέσω των αδένων στο σώμα σας, το οποίο σημαίνει ότι όσοι θα έχουν πρόσβαση στον κεντρικό υπολογιστή θα μπορεί επίσης να επηρεάζει και την υγεία σας αρχίζοντας με τη γονιμότητα!!!. Να θυμάστε ότι δεν έχετε κανέναν τρόπο για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Αυτή η κτηνοβασία ονομάζεται RFID θα είναι το τέλος της ανθρώπινης ύπαρξης όπως γνωρίζουμε ότι θα είναι το τέλος της κάθε ελευθερίας, δεν μπορεί πλέον να αντισταθεί στις καταχρήσεις εκείνων που έχουν χάσει ή δεν είχαν ποτέ τη δημοκρατική νομιμότητα και θα καθίσει στα έδρανα της εξουσίας, είναι επείγον ότι οι άνθρωποι έχουν επίγνωση της κατάστασης και θα ζητάνε για να προωθήσουν ένα νόμο που θα απαγορεύει την παραγωγή και τη χρήση των μικροτσίπ και του ηλεκτρονικού εξοπλισμού που θα προορίζονται για ανθρώπινο περιορισμό τους!!!

ΠΗΓΗ.....http://www.volcanotimes.com/2013/12/2014-666.html

ΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!!!Ο ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΥΤΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!!!Ειναι ευλογημενος απο τον Θεο ,καθαρος στην ψυχη Χριστιανος Ορθοδοξος και δεν ειναι πολιτικος!!!!ΓΕΡΩΝ ΠΑΙΣΙΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΕΝ ΖΩΗ!!!

ΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!!!Ο ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΥΤΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!!!Ειναι ευλογημενος απο τον Θεο ,καθαρος στην ψυχη Χριστιανος Ορθοδοξος και δεν ειναι πολιτικος!!!!ΓΕΡΩΝ ΠΑΙΣΙΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΕΝ ΖΩΗ!!!

 

 

 
Ο ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΥΤΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!!!ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ....
 ΓΕΡΩΝ ΠΑΙΣΙΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΣΚΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ

Γερων Παισιος Κρητικος ο Αγιορειτης

Οποιος εχει την ευλογια να τον συναντησει θα καταλαβει πως προκειται για εναν πεφωτισμενο Γεροντα.
Μεσα απο 24ωρες παρακλησεις για κοσμικους αλλα κυριως για την Ελλαδα προσφερει υψιστο πνευματικο εργο,και μιλα για πρωτη φορα ,για την Ελλαδα,την κατασταση στην Χωρα και για το τι πρεπει να κανει ο Ελληνας για να λυτρωθει.



<< Η Ελλαδα καταντησε σκισμενο πουκαμισο και αυτη την στιγμη κυβερναται απο τον διαβολο.
Ειμαστε ενας οχλος πια .....προβατα διχως ποιμενα ....δεν ξερουμε που να παμε
Δεν γνωριζουμε που ειναι το φως και που το σκοταδι.
Ζουμε τους εσχατους καιρους, την εποχη του αντιχριστου οπου η εμφανιση του θα γινει αμεσως μετα το τελικο χαραγμα που ερχεται συντομα.
Οι υπηρετες του διαβολου δεν ειναι μονον οι Ελληνες και Ευρωπαιοι πολιτικοι που με τα εργα τους εξαθλιωσαν τους Ελληνες ,αλλα και ανθρωποι καθημερινοι που δεν μετανοουν και δεν εχουν μεσα τους Θεο.
Οι Ελληνες επεσαν θυματα του καταναλωτισμου αγαπωντας την σαρκα τα χρηματα το σεξ και την ματαιη χωρις νοημα ζωη.

 Ο Ελληνας ,ο καθενας μας ξεχωριστα θα πρεπει να μετανοησουμε για οτι εχουμε πραξει και δεν ειναι αρεστο στον Θεο,να πολεμησουμε τον εγωισμο μας και την αμαρτια, που μας καθηλωσε σαν Εθνος και που μας οδηγει στην καταστροφη ,να μεταλαβουμε σωμα και αιμα Κυριου ,ζωντας κατοπιν την κατα Θεω Ζωη.
Μετανοια χρειαζεται και για τις επιλογες που καναμε στα πολιτικα προσωπα ,διοτι αυτες οι επιλογες ολων των περασμενων ετων οδηγησαν την Χωρα στην σημερινη της καταντια...
Ο καθρεπτης της κοινωνιας ειναι η Ελληνικη βουλη κι αν δεν μετανοησει ο Ελληνας και δεν το αλλαξει αυτο, οι Ελληνες θα χαθουν.
Ειναι εσκεμενη η στηριξη των μεταναστων για να εξαφανισουν το Ελληνικο Εθνος απο προσωπου γης αφου οι διωξεις των μεταναστων, ειναι πλεον πολυ λιγοτερες απο τις διωξεις των ιδιων των Ελληνων πολιτων ,απο το Ελληνικο κρατος.

Μεγαλο ρολο στην συνεχιση της πτωσης του Ελληνα, εχει παιξει το σατανοκουτι που εχουν ολοι στα σπιτια τους και που πρεπει να σταματησουν να το κοιτουν...ολοι ...ακομα και τα παιδια μας γιατι απο αυτο παιρνουν ολα τα μυνηματα που ο αντιχριστος θελει να μεταφερει σε εσας και τα παιδια σας.
η ειδωλολατρια του χρηματος και της σαρκας περνουν μεσα απο το σατανοκουτι στα παιδια μας, που απο μικρα γινονται λατρεις αυτου του τροπου ζωης

Ο πολεμος θα γινει
Και οι Ελληνες δεν θα πρεπει να τον φοβουνται γιατι θα ειναι απο Θεω...
Υπαρχουν αξιωματικοι που εχουν καλεσμα απο τον Θεο και ειναι ευλογημενοι να πολεμησουν σαν Ηρωες
Η τουρκια θα αφανιστει και οι τουρκοι μαζι της
το 1/3 της χωρας θα σκοτωθει το 1/3 θα βαφτιστουν χριστιανοι και οι υπολοιποι θα χαθουν στα βαθη της χωρας.


Ο Ηγετης που θα λυτρωσει τους Ελληνες και την Χωρα υπαρχει ...ειναι ευλογημενος απο τον Θεο ,καθαρος στην ψυχη Χριστιανος Ορθοδοξος και δεν ειναι πολιτικος...
Οι συνθηκες θα επιτρεψουν στον κοσμο να τον αναδειξει πολυ γρηγορα...
και επειδη θα θεσει σαν κορωνα της πολιτικης του τον Χριστιανικο πολιτισμο θα ενωσει ολους τους Ελληνες και θα αναδειξει με τις πραξεις του τη αναγγεννηση του Ορθοδοξου Χριστιανισμου σε ολο τον κοσμο.
Αν ο Ελληνας μετανοησει και ανακοψει την αποστασια απο τον Θεο που εχει ξεκινησει σαν εργο του αντιχριστου ,ζησει ενωμενος κατω απο τον χριστιανικο πολιτισμο , και διωξει μακρια την λατρεια του χρηματος και της σαρκας τοτε ο Θεος θα δειξει αμερηστο ελεος και θα σηκωθουμε ορθιοι >>.

(Ευχαριστω τον γεροντα για την αδεια και την ευλογια του να μεταφερω στον κοσμο την φωνη του ...

http://www.volcanotimes.com/